Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Nissan e-NV200 Winter Camper
[4Τροχοί]: Nissan e-NV200 Winter Camper

[4Τροχοί]: Nissan e-NV200 Winter Camper

Ένα πρωτότυπο, αμιγώς ηλεκτρικό camper van από τη Nissan, με αναβαθμίσεις που το καθιστούν ιδανικό για χειμερινές αποστολές και εξορμήσεις

Nissan e-NV200 Winter Camper | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Εμπνευσμένο από τον ενθουσιασμό για την εξερεύνηση συναρπαστικών χειμερινών προορισμών, η Nissan αποκάλυψε πρόσφατα το όραμά της για την βιώσιμη κινητικότητα και στην περιπέτεια: το αμιγώς ηλεκτρικό e-NV200 Winter Camper concept van. Σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί τον ενθουσιασμό, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα, το Winter Camper e-NV200 συνδυάζει την συναρπαστική εμπειρία της ηλεκτρικής οδήγησης με το πνεύμα της άγριας χειμερινής φύσης. Με μια σειρά από ειδικά οδηγικά και lifestyle χαρακτηριστικά, αυτό το όχημα είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις του σκληρού χειμώνα.

Το ειδικά τροποποιημένο Nissan Camper Technology Luxury Kit, μεγιστοποιεί την άνεση και την ευελιξία, προσφέροντας αυτάρκεια στις εξορμήσεις. Οι ηλιακοί συλλέκτες στην οροφή μπορούν να επαναφορτίσουν το ενσωματωμένο τροφοδοτικό των 220 volt. Η ενσωματωμένη κουζίνα, το ψυγείο, τα πτυσσόμενα κρεβάτια και τα θερμομονωτικά κρύσταλλα, καθιστούν πιο άνετη τη ζωή, ακόμα και στις πολικές θερμοκρασίες. Το e-NV200 Winter Camper έχει δεχθεί μια σειρά μετατροπών, προκειμένου να ανταπεξέρχεται και στις πιο δύσβατες επιφάνειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!