Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: To νέο στρατηγικό πλάνο του Groupe Renault
[4Τροχοί]: To νέο στρατηγικό πλάνο του Groupe Renault

[4Τροχοί]: To νέο στρατηγικό πλάνο του Groupe Renault

Ο Luca de Meo εξειδίκευσε το μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο πλάνο ανάπτυξης του Groupe Renault που δίνει -μεταξύ άλλων- έμφαση στον εξορθολογισμό του κόστους και στην ηλεκτροκίνηση που θα αποτελέσουν το σημείο αναφοράς για τις Renault και Alpine.

To νέο στρατηγικό πλάνο του Groupe Renault | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Το νέο στρατηγικό πλάνο το οποίο ανακοίνωσε σήμερα ο νέος CEO του Groupe Renault, Luca de Meo, σηματοδοτεί τη στροφή του γαλλικού ομίλου σε ότι αφορά την παραγωγή, τα μοντέλα, αλλά και το προφίλ κάθε μάρκας.

Σύμφωνα με το νέο αφεντικό του Groupe Renault, η συνολική προσπάθεια αναδόμησης του γαλλικού ομίλου θα χωριστεί χρονικά και θεματικά σε τρεις φάσεις. Στην πρώτη φάση, η οποία φέρει την ονομασία “Resurrection” (“Ανάσταση”), ο όμιλος θα εστιάσει με χρονικό ορίζοντα το 2023 στη δημιουργία κέρδους και ρευστότητας. Στη δεύτερη, η οποία θα ξεκινήσει αμέσως μετά και θα διαρκέσει έως το 2025 (“Renovation” – “Ανακαίνιση”), ο όμιλος θα προχωρήσει στην ανανέωση της γκάμας των προϊόντων του που θα φέρουνν την πολυπόθητη κερδοφορία, ενώ στην τρίτη (“Revolution” – “Επανάσταση”) το Groupe Renault θα στρέψει το επιχειρηματικό του μοντέλο στην τεχνολογία και τη σύγχρονη κινητικότητα.

Εφεξής η γαλλική εταιρεία δεν θα μετρά την απόδοσή της στην παγκόσμια αγορά με σημείο αναφοράς τις πωλήσεις και τα μερίδια που αποσπά, αλλά με επίκεντρο την κερδοφορία, τη δημιουργία τω απαραίτητων ταμειακών διαθεσίμων και την αποτελεσματικότητα των επενδύσεών της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!