Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Νέο Opel Combo-e Life
[4Τροχοί]: Νέο Opel Combo-e Life

[4Τροχοί]: Νέο Opel Combo-e Life

Η Opel ανακοινώνει την έλευση του ηλεκτρικού Combo-e Life στη γκάμα των μοντέλων της, σε 5θέσια και 7θέσια διάταξη με μακρύ ή κοντό μεταξόνιο.

Νέο Opel Combo-e Life | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Η Opel ανακοινώνει το αμιγώς ηλεκτρικό Combo-e Life. Ευέλικτο και πρακτικό, με τεράστιο χώρο στο εσωτερικό, το ηλεκτρικό όχημα δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου (LAV) του Γερμανού κατασκευαστή προσφέρεται με μία ή δύο συρόμενες πλαϊνές πόρτες και διατίθεται με στάνταρ μήκος 4,4 m ή σε έκδοση XL 4,75 m, και στις δύο περιπτώσεις με πέντε ή επτά καθίσματα. Ανάλογα με το στυλ οδήγησης και τις επικρατούσες συνθήκες, το νέο Combo-e μπορεί να καλύψει έως 280 χιλιόμετρα με μία φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου 50 kWh (WLTP)1. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να φορτίζουν τη μπαταρία σε περίπου 30 λεπτά έως το 80% της χωρητικότητάς της σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης. Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας έχει επίσης ικανότητα ρυμούλκησης 750 kg –κορυφαία τιμή για την κατηγορία του– ενώ προαιρετικά διατίθεται με σύστημα ελέγχου ευστάθειας τρέιλερ (trailer stability control).

Με ισχύ 100 kW (136 hp) και ροπή 260 Nm από το σύστημα ηλεκτροκίνησης, το Combo-e φιλοδοξεί να είναι ιδανικό και για τον ανοιχτό δρόμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!