Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Νέο λογότυπο για την General Motors
[4Τροχοί]: Νέο λογότυπο για την General Motors

[4Τροχοί]: Νέο λογότυπο για την General Motors

Η GM παρουσίασε το νέο της λογότυπο που σηματοδοτεί μέσω της απεικόνισής του την έμφαση που θα δώσει η αμερικανική εταιρεία στην ηλεκτροκίνηση.

Νέο λογότυπο για την General Motors | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Η General Motors παρουσίασε χθες το νέο της λογότυπο σε μία προφανή προσπάθεια του αμερικανικού κολοσσού να επικοινωνήσει την… ηλεκτρική κατεύθυνση που αναμένεται να ακολουθήσει τα προσεχή χρόνια.

Η αλλαγή λογότυπου -η πέμπτη στην ιστορία της GM από το 1908 και η πρώτη εδώ και μία και πλέον δεκαετία- έρχεται ως μέρος μιας νέας προωθητικής καμπάνιας που επικεντρώνεται στην ευαισθητοποίηση του κοινού και στην αύξηση του ενδιαφέροντος του για τα επερχόμενα ηλεκτρικά οχήματα της μάρκας.

Το νέο λογότυπο περιλαμβάνει τα αρχικά της εταιρείας με πεζά γράμματα, σε αντίθεση με τα κεφαλαία που έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και δεκαετίες. Τα γράμματα ‘g’ και ‘m’ περιβάλλονται από ένα στρογγυλεμένο στις άκρες του τετράγωνο, όλα σε μπλε χρωματισμό, με στόχο, όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν οι δημιουργοί του «να υποδηλώσει τον καθαρό ουρανό ενός μέλλοντος με μηδενικές εκπομπές».

Το νέο logo κοσμείται ακόμα από μία χαρακτηριστική υπογράμμιση κάτω από το ‘m’, η οποία παραπέμπει στη νέα γενιά των μπαταριών της εταιρείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!