Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Η νέα μπαταρία της Tesla και το προσιτό EV των 25.000$
[4Τροχοί]: Η νέα μπαταρία της Tesla και το προσιτό EV των 25.000$

[4Τροχοί]: Η νέα μπαταρία της Tesla και το προσιτό EV των 25.000$

O Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla εργάζεται πάνω σε έναν νέο τύπο μπαταρίας, πολύ πιο αποδοτικό και συνάμα κατά σχεδόν 50% πιο φθηνό σε σχέση με αυτόν που τροφοδοτεί σήμερα το Model 3, ο οποίος θα κατασκευάζεται από την ίδια την αμερικανική εταιρεία σε τουλάχιστον τρία χρόνια από σήμερα.

Η νέα μπαταρία της Tesla και το προσιτό EV των 25.000$ | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης εκδήλωσης Battery Day που πραγματοποιήθηκε πριν λίγα 24ωρα στο «σπίτι» της Tesla στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του εργάζεται πάνω σε έναν νέο τύπο κυλινδρικής μπαταρίας, με υψηλότερη απόδοση και ενεργειακό περιεχόμενο σε σχέση με την «2170» του Model 3, η οποία θα κατασκευάζεται από την ίδια επιτρέποντας στην πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης να εισάγει στο μέλλον στο portfolio της ένα προσιτό EV με κόστος 25.000 δολαρίων.

«Πρέπει να κατασκευάζουμε πιο προσιτά αυτοκίνητα. Ένα πράγμα που με προβληματίζει πολύ είναι ότι δεν διαθέτουμε ένα πραγματικά προσιτό σε κόστος αυτοκίνητο, και αυτό είναι κάτι που θα έχουμε στο μέλλον. Για να το έχουμε, χρειαζόμαστε φθηνές μπαταρίες», δήλωσε εμφατικά ο Elon Musk.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!