Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Mobilize: Νέα μάρκα του Groupe Renault στις υπηρεσίες κινητικότητας και ενέργειας
[4Τροχοί]: Mobilize: Νέα μάρκα του Groupe Renault στις υπηρεσίες κινητικότητας και ενέργειας

[4Τροχοί]: Mobilize: Νέα μάρκα του Groupe Renault στις υπηρεσίες κινητικότητας και ενέργειας

Η Mobilize αποτελεί μια από τις 4 νέες επιχειρηματικές μονάδες του Groupe Renault, η οποία παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο όχημα για car sharing και θα προσφέρει υπηρεσίες κινητικότητας.

Mobilize: Νέα μάρκα του Groupe Renault στις υπηρεσίες κινητικότητας και ενέργειας | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του νέου πλάνου της Renault για τα επόμενα χρόνια , έγινε γνωστή και η δημιουργία της Mobilize, μιας μάρκας που θα εστιάσει σε υπηρεσίες κινητικότητας και ενέργειας.

Όπως αποκαλύπτει το Groupe Renault, στόχος της Mobilize είναι να ξεφύγει από τα όρια της αυτοκίνησης, προσφέροντας τρόπους μετακίνησης ανθρώπων και αγαθών, με ή ακόμη και χωρίς τη χρήση οχημάτων, σε μια δομή που θα εξυπηρετεί ιδιώτες, εταιρείες, πόλεις, ακόμη και περιφερειακές αρχές.

Mobilize EZ-1: Ένα πρωτότυπο για “διαμοιρασμένη” κινητικότητα

Με το EZ-1 Prototype, η Mobilize θέλει να αναδείξει το όραμά της, που σύμφωνα με τους Γάλλους είναι η “υπηρεσία στην καρδιά του σχεδιασμού ενός οχήματος”. Το Mobilize EZ-1 Prototype αποτελεί μια νέα αστική λύση κινητικότητας, που προσφέρεται για “κοινή χρήση”, δηλαδή car sharing. Οι χρήστες θα πληρώνουν μόνο το σκέλος που οδήγησαν, από πλευράς χρόνου οδήγησης ή απόστασης, ενώ το όχημα θα είναι συνδεδεμένο, δε θα διαθέτει κλειδί και θα αλληλεπιδρά μαζί τους μέσω εφαρμογής στο smartphone.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!