Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Mini Electric Pacesetter: Αυτό είναι το νέο Safety Car στη Formula E
[4Τροχοί]: Mini Electric Pacesetter: Αυτό είναι το νέο Safety Car στη Formula E

[4Τροχοί]: Mini Electric Pacesetter: Αυτό είναι το νέο Safety Car στη Formula E

To αμιγώς ηλεκτρικό Mini Electric Pacesetter, που έχει ως πηγή έμπνευσης την έκδοση JCW, θα χρησιμοποιείται ως Safety Car της Formula E.

Mini Electric Pacesetter: Αυτό είναι το νέο Safety Car στη Formula E | 4Τροχοί

1234

Το Mini Electric Pacesetter που γίνεται Αυτοκίνητο Ασφαλείας (Safety Car) σε επιλεγμένους αγώνες της ABB Formula E, πρωταθλήματος με αμιγώς ηλεκτρικά μονοθέσια, αποτελεί ειδική έκδοση η οποία προορίζεται αποκλειστικά για χρήση σε πίστα και συνδυάζει στοιχεία ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος, με τα χαρακτηριστικά επιδόσεων της σπορ έκδοσης John Cooper Works. Προφανώς, η παρουσίαση της εν λόγω έκδοσης, αναμένεται να λειτουργήσει και ως “τεχνολογικός οδηγός” για επερχόμενες αμιγώς ηλεκτρικές, επιβατικές εκδόσεις της Mini.

Από πλευράς σχεδιασμού, η λειτουργικότητα έχει ορίσει και τη μορφή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Mini, Oliver Heilmer, καθώς αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία όπως οι θόλοι των τροχών και οι ποδιές, έχουν διαμορφωθεί με βάση τεχνικές ανάγκες.

Το εμπρός μέρος του Mini Electric Pacesetter προσφέρει κλασική εικόνα Mini, με τα χαρακτηριστικά στρογγυλά φώτα και την εξαγωνική μάσκα. Την ίδια στιγμή, στοιχεία όπως η διαμόρφωση των θόλων των τροχών, τα εμπρός splitters στα αριστερά και τα δεξιά, καθώς και η ποδιά που έχει τοποθετηθεί χαμηλά, είναι ενδεικτικά του σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!