Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Μια δεκετία ζωής για το Nissan Leaf
[4Τροχοί]: Μια δεκετία ζωής για το Nissan Leaf

[4Τροχοί]: Μια δεκετία ζωής για το Nissan Leaf

Καθώς το ενδιαφέρον για τα ηλεκτρικά οχήματα συνεχίζει να αυξάνεται, η Nissan πραγματοποιεί μία σύντομη ανασκόπηση αναφορικά με το πόσο έχει εξελιχθεί το Leaf και ο κόσμος της ηλεκτρικής κινητικότητας τα τελευταία 10 χρόνια.

Μια δεκετία ζωής για το Nissan Leaf | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Οι πωλήσεις των EVs στην Ευρώπη έχουν αυξηθεί κατά 132% σε ετήσια βάση με βάση τα στοιχεία ταξινομήσεων από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2020. Μέσα από μια δεκαετία εμπειρίας και καινοτομίας, η Nissan ρίχνει φως στην πορεία του Leaf με 10 δεδομένα, ξεκινώντας από την επανεγγραφή του κώδικα συμπεριφοράς των EVs το 2010, έως το συναρπαστικό, τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο του σήμερα.

Ως το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μαζικής παραγωγής πριν από μια δεκαετία, το Leaf πρωτοστάτησε στην θεμελίωση της αγοράς για τα σύγχρονα ηλεκτρικά οχήματα. Με μια καινοτόμο προσέγγιση στην ηλεκτροκίνητη κινητικότητα, το Leaf βοήθησε τους αυτοκινητιστές, τις πόλεις και τις κυβερνήσεις να επιτύχουν ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

«Κατά την τελευταία δεκαετία, το ταξίδι του μετασχηματισμού με το Nissan Leaf αντιπροσωπεύει την πραγματική καινοτομία και τις εξελίξεις ανάπτυξης των EVs στην Nissan. Οι αγοραστές συνεχίζουν να επιλέγουν το Leaf για την ισχυρή και ευέλικτη οδηγική εμπειρία, που υποστηρίζεται από τις προηγμένες τεχνολογίες οδήγησης όπως το e-Pedal.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!