Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: H Mercedes αποκαλύπτει τον σχεδιασμό της ηλεκτρικής EQS
[4Τροχοί]: H Mercedes αποκαλύπτει τον σχεδιασμό της ηλεκτρικής EQS

[4Τροχοί]: H Mercedes αποκαλύπτει τον σχεδιασμό της ηλεκτρικής EQS

Η Mercedes αποκαλύπτει τα μυστικά του εσωτερικού και εξωτερικού σχεδιασμού της νέας, αμιγώς ηλεκτροκίνητης EQS αλλά και πολλές από τις προηγμένες τεχνολογίες της, δύο περίπου εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίασή της.

H Mercedes αποκαλύπτει τον σχεδιασμό της ηλεκτρικής EQS | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Δεκαπέντε περίπου μέρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου , η Mercedes μας παρουσάζει σήμερα το εσωτερικό αλλά και τις βασικές περγαμηνές της νέας, αμιγώς ηλεκτροκίνητης EQS στον τομέα του σχεδιασμού – και όχι μόνο. Εδώ, σημείο αναφοράς για το πρώτο από τα έξι στο σύνολο νέα EVs που σκοπεύει να παρουσιάζει το γερμανικό εργοστάσιο έως και το 2022 είναι οι σμιλευμένες εξωτερικές επιφάνειες του πολυτελούς σεντάν, οι οποίες του εξασφαλίζουν έναν αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας που αγγίζει στο πρόγραμμα Sport, σε συνδυασμό με 19άρες ζάντες, την εντυπωσιακή τιμή 0,20.

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρεία, ο υπολογισμός του ως άνω συντελεστή έγινε στην προηγμένη αεροδυναμική σήραγγα της εταιρείας που βρίσκεται στο Sindelfingen της Γερμανίας χαρίζοντας ύστερα από ατέλειωτες ώρες δουλειάς στο νέο ηλεκτρικό μοντέλο της οικογένειας EQ «μια επίδοση καλύτερη σε σχέση με όλους τους ανταγωνιστές του με ηλεκτροκινητήρα ή κινητήρα εσωτερικής καύσης».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!