Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Ο Luca de Meo ανακοινώνει τη νέα εταιρική δομή του Groupe Renault
[4Τροχοί]: Ο Luca de Meo ανακοινώνει τη νέα εταιρική δομή του Groupe Renault

[4Τροχοί]: Ο Luca de Meo ανακοινώνει τη νέα εταιρική δομή του Groupe Renault

Η Renault ανακοίνωσε προ ολίγου μία νέα εταιρική δομή που βασίζεται πάνω σε τέσσερις πυλώνες, καθώς και αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο που έχουν στο επίκεντρό τους τις μάρκες και όχι πλέον τις γεωγραφικές περιφέρειες.

Ο Luca de Meo ανακοινώνει τη νέα εταιρική δομή του Groupe Renault | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Εκτός από τις Renault, Dacia και Alpine, θα δημιουργηθεί μια τέταρτη επιχειρηματική μονάδα που θα εστιάζει στη σύγχρονη κινητικότητα, ενώ κορυφαία στελέχη του γαλλικού ομίλου αναλαμβάνουν τον έλεγχο των τεσσάρων αυτών εταιρειών, με τον de Meo να παίρνει τα ηνία της Renault.

Σύμφωνα με το νέο διοικητικό πλάνο που ανακοινώθηκε, ο Denis Le Vot, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή επικεφαλής στα τμήματα πωλήσεων και μάρκετινγκ, αναλαμβάνει επίσης την Dacia.

Από τη μεριά του, ο Cyril Abiteboul, διευθύνων σύμβουλος της Renault Sport Racing και γνώριμος στους φίλους της μάρκας στην F1, θα ηγηθεί της Alpine, ενώ η Clotilde Delbos, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και CFO, θα επιβλέπει τη νέα εταιρεία κινητικότητας του Groupe Renault.

Σύμφωνα με τον Luca de Meo, οι παραπάνω αλλαγές «φωτογραφίζουν» μια αλλαγή στη φιλοσοφία του γαλλικού ομίλου που πλέον δεν θα αναζητά τον όγκο πωλήσεων αλλά την κερδοφορία και τη δημιουργία αξίας στις μάρκες του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!