Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Lockdown – τι ισχύει για το αυτοκίνητο
[4Τροχοί]: Lockdown – τι ισχύει για το αυτοκίνητο

[4Τροχοί]: Lockdown – τι ισχύει για το αυτοκίνητο

Μια και φτάσαμε σε ακόμη ένα lockdown, ας δούμε για άλλη μια φορά πόσα άτομα επιτρέπονται σε επιβατικό αυτοκίνητο και πότε είναι υποχρεωτική η μάσκα.

Lockdown – τι ισχύει για το αυτοκίνητο | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Οι μεταφορές θα διενεργούνται με 65% πληρότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και 50% πληρότητα στα πλοία (55% εφόσον διαθέτουν καμπίνες). Στα επιβατικά αυτοκίνητα και τα ταξί επιτρέπεται οδηγός και δύο επιβάτες (εξαιρουμένων ανηλίκων τέκνων και ατόμων που χρήζουν βοήθειας) σε επιβατηγά οχήματα δημόσιας χρήσης. Η υπέρβαση του ορίου των επιβαινόντων επιτρέπεται μόνο σε δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις. Εφόσον στο όχημα επιβαίνουν: Ανήλικα τέκνα, η κατ’ οίκον παραμονή των οποίων υπό την εποπτεία ενηλίκου είναι αδύνατη ή άτομο που χρήζει βοήθειας από δεύτερο επιβάτη για τη μετακίνησή του.

Σε ό,τι αφορά τη μάσκα, το πρόστιμο είναι στα 300 ευρώ για όποιον δεν τη φορά μέσα στο αυτοκίνητο. Η χρήση της μάσκας προσώπου μέσα στο αυτοκίνητο δεν είναι υποχρεωτική όταν σε αυτό επιβαίνουν άτομα που η σχέση τους δεν είναι Α βαθμού. Δηλαδή ζευγάρι με παιδιά κλπ. Προσοχή ο παππούς και η γιαγιά δεν θεωρούνται συγγενείς πρώτου βαθμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!