Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Kushaq, το νέο SUV της Skoda για την Ινδία
[4Τροχοί]: Kushaq, το νέο SUV της Skoda για την Ινδία

[4Τροχοί]: Kushaq, το νέο SUV της Skoda για την Ινδία

Στο πλαίσιο της στρατηγικής INDIA 2.0 της μάρκας, το νέο Kushaq αναμένεται να βάλει τη Skoda δυναμικά στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά της Ινδίας.

Kushaq, το νέο SUV της Skoda για την Ινδία | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Η Ινδία του 1,4 δισεκατομμυρίου κατοίκων αντιπροσωπεύει μία ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Το VW Group, ήδη από το 2018, έχει αναθέσει στη Skoda τον ηγετικό ρόλο στις δραστηριότητες του στην ινδική αγορά, κάνοντας την ένα πραγματικά παγκόσμιο brand. Ένα ολοκαίνουργιο Κέντρο Τεχνολογίας στο Πούνε, κοντά στη Βομβάη το 2019, ακολούθησε ένα νέο Κέντρο Σχεδιασμού στην ίδια πόλη, το 2020. Επόμενο σημαντικό βήμα στη στρατηγική INDIA 2.0 της μάρκας είναι το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου Skoda Kushaq. Πρόκειται για ένα compact SUV που βασίζεται στο πρωτότυπο VISION IN, κτισμένο στην πλατφόρμα MQB-A0-IN, που ειναι ειδικά εξελιγμένη για τις απαιτήσεις της ινδικής αγοράς.

Το αποκλειστικά δεξιοτίμονο νέο Kushq είναι ένα τυπικό Skoda, με έντονο …ινδικό χαρακτήρα και προστιθέμενη αξία. Το 95% του συνόλου των εξαρτημάτων του προέρχεται από Ινδούς προμηθευτές ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο και μελετημένο για τις ανάγκες της τοπικής αγοράς. Πρόκειται για ένα μοντέλο ευρωπαϊκής ποιότητας κατασκευής, ταιριαστό για την ινδική αγορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!