Τρίτη, 13 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: To κέντρο ανακατασκευής μπαταριών της Opel στο Russelsheim
[4Τροχοί]: To κέντρο ανακατασκευής μπαταριών της Opel στο Russelsheim

[4Τροχοί]: To κέντρο ανακατασκευής μπαταριών της Opel στο Russelsheim

Η Opel αναβάθμισε έτι περαιτέρω το κέντρο στο οποίο συντηρούνται και ανακατασκευάζονται οι μπαταρίες των ηλεκτρικών οχημάτων της που έχει ως έδρα του το Russelsheim της Γερμανίας.

To κέντρο ανακατασκευής μπαταριών της Opel στο Russelsheim | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Οι πελάτες της Opel έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν μοντέλα με ηλεκτροκινητήρα ή κινητήρα εσωτερικής καύσης εδώ και δέκα χρόνια. Η αρχή έγινε με το Opel Ampera το 2011, και ακολούθησαν τα Ampera-e, Corsa-e και Zafira-e Life. Παράλληλα με τα ηλεκτρικά οχήματα, η Opel εξέλιξε ένα τεχνικό κέντρο για τη συντήρηση μπαταριών υψηλής τάσης.

Η εγκατάσταση, που δημιουργήθηκε πριν από δέκα χρόνια για το Ampera, έχει εκσυγχρονιστεί σημαντικά. Το κέντρο τώρα ελέγχει και, αν χρειαστεί, επισκευάζει μπαταρίες όλων των μοντέλων που βασίζονται στην πλατφόρμα eCMP, όπως τα Corsa-e, Mokka-e, Combo-e, Vivaro-e και Zafira-e Life.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα προγραμματισμό, η Opel θα έχει στους δρόμους 9 ηλεκτρικά μοντέλα, ενώ θα προσφέρει μία εξηλεκτρισμένη έκδοση για κάθε μοντέλο μέχρι το 2024.

«Με το πέρασμα των χρόνων έχουμε αποκτήσει σημαντική εμπειρία στις μπαταρίες ιόντων λιθίου» δήλωσε ο Marcus Lott, Managing Director Engineering της Opel. «Σπάνια παρατηρείται κάποια βλάβη, αλλά εάν συμβεί, οι ειδικοί πρέπει να διερευνήσουν την αιτία και να την αποκαταστήσουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!