Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Κεντρική Οδός και Νέα Οδός – αναστολή λειτουργίας των Σημείων Εξυπηρέτησης
[4Τροχοί]: Κεντρική Οδός και Νέα Οδός – αναστολή λειτουργίας των Σημείων Εξυπηρέτησης

[4Τροχοί]: Κεντρική Οδός και Νέα Οδός – αναστολή λειτουργίας των Σημείων Εξυπηρέτησης

Η Κεντρική Οδός και η Νέα Οδός ενημερώνουν ότι στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορoνοϊού, από τις 7 Νοεμβρίου και μέχρι νεωτέρας, θα λειτουργεί μόνο η τηλεφωνική εξυπηρέτηση Πελατών, ενώ τα Σημεία Εξυπηρέτησης θα παραμείνουν κλειστά.

Κεντρική Οδός και Νέα Οδός – αναστολή λειτουργίας των Σημείων Εξυπηρέτησης | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Το σύνολο των υπηρεσιών πλέον θα προσφέρεται τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά. Υπενθυμίζεται ότι η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Κεντρικής Οδού (Τ.Ε.Π) λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 με 16:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00, στο τηλέφωνο 801 700 7000. Η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Νέας Οδού λειτουργεί στα ίδια ωράρια, στα παρακάτω τηλέφωνα: Αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε.: 22950 26900, Αυτοκινητόδρομος Ιόνιας Οδού: 2641 306 306.

Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εγγραφούν στην υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Kentriki Pass, θα μπορούν να πραγματοποιούν την εγγραφή τους είτε καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της επιλογής τους, είτε διαδικτυακά, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής στο www.kentrikipass.gr, καθώς και μέσω της νέας εφαρμογής MyOdos. Με την υπηρεσία Call & Courier, στο συντομότερο δυνατό διάστημα, θα λαμβάνουν δωρεάν τον πομποδέκτη στη διεύθυνση επιλογής τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!