Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Κεντρική Οδός – από τις 4/11 με το Kentriki Pass σε όλη τη χώρα
[4Τροχοί]: Κεντρική Οδός – από τις 4/11 με το Kentriki Pass σε όλη τη χώρα

[4Τροχοί]: Κεντρική Οδός – από τις 4/11 με το Kentriki Pass σε όλη τη χώρα

Στις 4 Νοεμβρίου ανανεώνεται η υπηρεσία διαλειτουργικότητας Greek Interoperable Tolling Systems και όλοι οι συνδρομητές Kentriki Pass θα μπορούν να πραγματοποιούν τις διελεύσεις τους από τις ειδικές ηλεκτρονικές λωρίδες κάθε σταθμού διοδίων της χώρας.

Κεντρική Οδός – από τις 4/11 με το Kentriki Pass σε όλη τη χώρα | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου ανανεώνεται η υπηρεσία διαλειτουργικότητας Greek Interoperable Tolling Systems (GRITS) και όλοι οι συνδρομητές Kentriki Pass, δίχως να απαιτείται να προβούν σε οποιαδήποτε πρόσθετη ενέργεια, θα μπορούν να πραγματοποιούν τις ηλεκτρονικές διελεύσεις τους από τις ειδικές ηλεκτρονικές λωρίδες κάθε σταθμού διοδίων της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξυπηρέτησης, η Κεντρική Οδός παρουσίασε πρόσφατα και εφαρμογή αυτοκινητοδρόμων για κινητά τηλέφωνα. Η εφαρμογή MyOdos προσφέρει ανάμεσα σε πολλά άλλα και την υπηρεσία σχεδιασμός & υπολογισμός διαδρομής.

Κάθε οδηγός το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξει τον προορισμό του εντός της χώρας μας και σε λίγα δευτερόλεπτα η υπηρεσία προτείνει τη συντομότερη διαδρομή και ενημερώνει για το κόστος διοδίων για το σύνολο των αυτοκινητοδρόμων που θα χρησιμοποιηθούν. Έπειτα, αν ο οδηγός είναι και συνδρομητής Kentriki Pass, με το πάτημα ενός κουμπιού ελέγχει το υπόλοιπο του λογαριασμού και αν χρειαστεί τον ανανεώνει με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!