Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Jaguar F-Pace: Ανανέωση συνοδεία ήπια υβριδικών και plug-in υβριδικών εκδόσεων
[4Τροχοί]: Jaguar F-Pace: Ανανέωση συνοδεία ήπια υβριδικών και plug-in υβριδικών εκδόσεων

[4Τροχοί]: Jaguar F-Pace: Ανανέωση συνοδεία ήπια υβριδικών και plug-in υβριδικών εκδόσεων

Η Jaguar ανανεώνει και εξηλεκτρίζει την F-Pace.

Jaguar F-Pace: Ανανέωση συνοδεία ήπια υβριδικών και plug-in υβριδικών εκδόσεων | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Με την ευκαιρία προσθήκης νέων μονάδων κίνησης με εξηλεκτρισμένα χαρακτηριστικά, η Jaguar προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις τόσο στο σχεδιασμό όσο και στο «περιεχόμενο» της καμπίνας του αυτοκινήτου. Εξωτερικά, οι σημαντικότερες διαφορές σε σχέση με την απερχόμενη F-Pace εστιάζονται στα λεπτότερα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, στο νέο καπό και στη διαφοροποιημένη μάσκα στο εμπρός μέρος.

Στο εσωτερικό η Jaguar προέβη σε αλλαγές που εστιάζουν στη βελτίωση της απτή ποιότητας, στην αναβάθμιση των δυνατοτήτων του συστήματος infotainment και στη βελτίωση των διαθέσιμων χώρων. Εδώ δεσπόζουσα είναι η θέση της οθόνης αφής των 11,4 ιντσών του συστήματος infotainment με την ονομασία Pivi Pro που είδαμε στο νέο Defender, ενώ η νέα κονσόλα, σε συνδυασμό με την απουσία του παραδοσιακού επιλογέα των χειροκίνητων εκδόσεων, έχουν αυξήσει τις θέσει για μικροαντικείμενα.

Αν μη τι άλλο, στις κινητήριες μονάδες πόλο έλξης αποτελεί η plug-in έκδοση με την διακριτική ονομασία P400e, η οποία προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 50 χλμ. Σύμφωνα με την Jaguar, με φορτιστή με DC με ισχύ 32 kW η φόρτιση της μπαταρίας των 17,1 kWh μπορεί να πραγματοποιηθεί έως το 80% της μέγιστης χωρητικότητας σε 30 λεπτά, ενώ με οικιακό wallbox των 7 kW σε 100 λεπτά της ώρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!