Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Η Hyundai στις πέντε κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων παγκοσμίως
[4Τροχοί]: Η Hyundai στις πέντε κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων παγκοσμίως

[4Τροχοί]: Η Hyundai στις πέντε κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων παγκοσμίως

Σύμφωνα με την Interbrand, η αξία της Hyundai αυξήθηκε 1% σε ετήσια βάση και ανέρχεται πλέον στα 14,3 δις δολάρια, κατατάσσοντας την εταιρεία στην πέμπτη θέση μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως.

Η Hyundai στις πέντε κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων παγκοσμίως | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Η Hyundai Motor Company αυξάνει την παγκόσμια αξία της και τη θέση της εταιρείας μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών, σύμφωνα με τα Best Global Brands 2020 Rankings της Interbrand. Η έρευνα ανέδειξε ότι η παγκόσμια αξία της Hyundai Motor αυξήθηκε κατά 1% από έτος σε έτος και ανέρχεται πλέον στα 14,3 δισεκατομμύρια δολάρια, κατατάσσοντας την μάρκα στην 5η θέση μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως παρά τις συνθήκες ύφεσης της αγοράς που προκλήθηκαν από την πανδημία COVID-19. Επίσης, η Hyundai κατατάσσεται ως 36η ισχυρότερη μάρκα του πλανήτη ανάμεσα σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Hyundai Motor είναι η μόνη αυτοκινητοβιομηχανία που φέτος αύξησε την αξία της, σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων που είδαν τις δικές τους εν μέσω της πανδημίας να μειώνονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Hyundai Motor βρίσκεται στις κορυφαίες 40 εταιρείες της Interbrand σε παγκόσμιο επίπεδο για έξι συνεχόμενα έτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!