Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Η Hyundai αναβαθμίζει το Kona Electric
[4Τροχοί]: Η Hyundai αναβαθμίζει το Kona Electric

[4Τροχοί]: Η Hyundai αναβαθμίζει το Kona Electric

Η Hyundai παρουσιάζει την αναβαθμισμένη εκδοχή του Kona Electric, η οποία διακρίνεται για το πιο «αιχμηρό» της σχεδιασμό και σημαντικές βελτιστοποιήσεις σε εξοπλισμό και τεχνολογίες.

Η Hyundai αναβαθμίζει το Kona Electric | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την επίσημη πρεμιέρα του, το Hyundai Kona Electric συνεχίζει… ακάθεκτο την επιτυχημένη του πορεία έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 120.000 αγοραστών παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 53.000 στην Ευρώπη. Πλέον, το μηδενικών εκπομπών B-SUV της εταιρείας δέχεται τη «φροντίδα» των ανθρώπων του κορεατικού ομίλου προτάσσοντας ένα σαφώς πιο «αιχμηρό» σχεδιαστικό προσωπείο απ’ ότι στο παρελθόν. Και όχι μόνο.

Στο εμπρός μέρος χαρακτηριστική είναι η «απομάκρυνση» της κλειστής μάσκας που πλέον έχει αντικατασταθεί από ένα ενιαίο μεταλλικό πάνελ. Την ίδια στιγμή, τα μακρόστενα φωτιστικά έχουν ανασχεδιαστεί, όπως και τα φώτα ημέρας τα οποία «ακουμπούν» στα βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος φρύδια των εμπρός φτερών. Επίσης, η αεροδυναμική απόδοση βελτιστοποιείται τώρα από το νέο ντιζάιν των κάθετων αεραγωγών που εδράζονται στις άκρες του εμπρός προφυλακτήρα.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι λιγότερες, παρά το γεγονός ότι και εδώ τόσο ο προφυλακτήρας όσο και τα φωτιστικά σώματα έχουν ανασχεδιαστεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!