Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Groupe Renault: Πιθανόν να χρειαστούν επιπλέον περικοπές, δηλώνει ο Luca de Meo
[4Τροχοί]: Groupe Renault: Πιθανόν να χρειαστούν επιπλέον περικοπές, δηλώνει ο Luca de Meo

[4Τροχοί]: Groupe Renault: Πιθανόν να χρειαστούν επιπλέον περικοπές, δηλώνει ο Luca de Meo

Ο Luca de Meo, ο νέος CEO του Groupe Renault, φέρεται να θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο να χρειαστούν επιπλέον περικοπές προκειμένου ο γαλλικός όμιλος να πατήσει πιο γερά στα πόδια του τα προσεχή χρόνια.

Groupe Renault: Πιθανόν να χρειαστούν επιπλέον περικοπές, δηλώνει ο Luca de Meo | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Σύμφωνα με σημερινό και αποκλειστικό δημοσίευμα του Reuters, το οποίο επικαλείται «εσωτερικό» έγγραφο-επιστολή του Luca de Meo προς άγνωστους μέχρι τώρα αποδέκτες, το Groupe Renault ίσως χρειαστεί να προβεί σε περικοπές άνω των 2 δις ευρώ, τις οποίες είχε προαναγγείλει η εταιρεία για τα προσεχή χρόνια, προκειμένου η λειτουργία του να καταστεί βιώσιμη.

Το σημερινό δημοσίευμά του το Reuters αναφέρει ότι στο σχετικό σημείωμά του, ο Ιταλός μάνατζερ, ο οποίος τον Ιούλιο ανέλαβε και τυπικά τα νέα του καθήκοντα στους κόλπους του γαλλικού ομίλου, αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο στόχος είναι να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο και να επιλύσουμε τα πιο πιεστικά προβλήματά μας το συντομότερο δυνατό: τα έσοδα και το κόστος. Αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να προχωρήσουμε περισσότερο από όσο είχε προγραμματιστεί τις προσπάθειές μας για μείωση του κόστους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!