Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: H Ford επενδύει $22 δις στην ηλεκτροκίνηση
[4Τροχοί]: H Ford επενδύει $22 δις στην ηλεκτροκίνηση

[4Τροχοί]: H Ford επενδύει $22 δις στην ηλεκτροκίνηση

Η Ford ανακοίνωσε ότι θα διπλασιάσει τις επενδύσεις της στην ηλεκτροκίνηση, οι οποίες θα φτάσουν τα $22 δις έως το 2025, ενώ επιπλέον $7 δις θα διοχετευτούν στις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης.

H Ford επενδύει $22 δις στην ηλεκτροκίνηση | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Ο Νο 2 κατασκευαστής από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ανακοίνωσε χθες ότι σκοπεύει να επιταχύνει τις επενδύσεις του τόσο στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, όσο και στις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης.

«Επιταχύνουμε όλα τα σχέδιά μας, σπάζοντας τους όποιους περιορισμούς, και αυξάνουμε την παραγωγή μπαταριών. Συγχρόνως, βελτιώνουμε το κόστος και να εισάγουμε περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα . Το κοινό ανταποκρίνεται σε αυτό που κάνει η Ford σήμερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος και CEO της Ford, Jim Farley.

Και προσέθεσε:

«Ο μετασχηματισμός της Ford συμβαίνει ήδη και έτσι συμβαίνει και με την ηγετική θέση της εταιρείας στην επανάσταση της ηλεκτροκίνησης και την ανάπτυξη τεχνολογιών αυτόνομης οδήγησης. Θα διαθέσουμε ένα συνδυασμένο κεφάλαιο $29 δισεκατομμυρίων σε αυτούς τους δύο τομείς, προσφέροντας στους πελάτες μας συνδεδεμένα ηλεκτρικά SUV, επαγγελματικά van και pick-up μοντέλα».

Ο Jim Farley δήλωσε χθες ότι η Ford θα επενδύσει τουλάχιστον $22 δις στην ηλεκτροκίνηση έως το 2025, ποσό που είναι σχεδόν διπλάσιο σε σχέση με τις αρχές προβλέψεις τις μπλε οβάλ εταιρείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!