Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: H Ferrari σταματά την παραγωγή της GTC4 Lusso
[4Τροχοί]: H Ferrari σταματά την παραγωγή της GTC4 Lusso

[4Τροχοί]: H Ferrari σταματά την παραγωγή της GTC4 Lusso

Η Ferrari βάζει οριστικά στο ράφι την GTC4 Lusso στρώνοντας, τρόπον τινά, το χαλί για το νέο SUV του cavallino rampante που θα παρουσιαστεί το 2022.

H Ferrari σταματά την παραγωγή της GTC4 Lusso | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Σε σχετική ανακοίνωσε που εξέδωσε το ιταλικό εργοστάσιο αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής: «Ακολουθώντας το 5ετές προϊοντικό πλάνο της εταιρείας που ανακοινώθηκε το 2017 και τον κύκλο ζωής κάθε μοντέλου μας, η Ferrari σταμάτησε την παραγωγή των GTC4 Lusso και GTC4 Lusso T». Η GTC4 Lusso παρουσιάστηκε το 2016 ως ο αντικαταστάτης της FF αποτελώντας εν πολλοίς το πιο ευρύχωρο (4θέσιο γαρ) και πρακτικό μοντέλο στη γκάμα της Ferrari. Την κίνηση χάριζε ο V12 κινητήρας των 6,2 λίτρων των Ιταλών, ο οποίος μετέδιδε την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς του αυτοκινήτου. Το 2018, οι Ιταλοί εισάγουν την «βασική» έκδοση GTC4 Lusso T, η οποία έπαιρνε κίνηση από μια διαφορετική εκδοχή του V8 κινητήρα των 3,8 λίτρων της California T – αυτή ήταν και η πρώτη έκδοση του μοντέλου με κίνηση στους πίσω τροχούς.

Από το λανσάρισμά του, έως και σήμερα, το 4θεσιο shooting brake μοντέλο της Ferrari έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη 1.496 αγοραστών στην Ευρώπη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!