Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: FCA What’s Behind
[4Τροχοί]: FCA What’s Behind

[4Τροχοί]: FCA What’s Behind

Το τρίτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της ξεχωριστής σειράς που δημιούργησε η Fiat Chrysler Automobiles αποκαλύπτει τον μαγικό κόσμο πίσω από τη δημιουργία και εξέλιξη ενός νέου οχήματος.

FCA What’s Behind | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Αυτή τη φορά η σειρά μας μεταφέρει στα παρασκήνια ενός τομέα με πολύ μικρή προβολή, αλλά τεράστια σημασία. Τον μηχανισμό της αλυσίδας εφοδιασμού της FCA και τον τρόπο λειτουργίας της σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον. Η αποτελεσματικότητα των λειτουργιών της εφοδιαστικής αλυσίδας προσφέρει σημαντικά οφέλη στους πελάτες, τις διαδικασίες παραγωγής και το φυσικό περιβάλλον. Ο σχεδιασμός και η παραγωγή ενός αυτοκινήτου είναι κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά χωρίς τη βάση που προσφέρει η διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.


Σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι, που συχνά μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι αφιερωμένο το τρίτο επεισόδιο της σειράς FCA What’s Behind και βρίσκεται διαθέσιμο στο: http://www.media.fcaemea.com/it-it/corporate-communications/video/fca-wb-se2-ep3-supply-chain-management


Η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας μιας αυτοκινητοβιομηχανίας, λειτουργεί σαν ένας σύνδεσμος μεταξύ των βιομηχανικών και εμπορικών δραστηριοτήτων της. Το προσωπικό που ασχολείται με αυτό το κομμάτι, μεταφέρει υλικά και εξαρτήματα, ενεργοποιεί και διαχειρίζεται τμήματα της παραγωγής και τελικά διανέμει τα ολοκληρωμένα οχήματα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!