Τρίτη, 13 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: «Έξυπνος» καθρέφτης για τα vans της Ford
[4Τροχοί]: «Έξυπνος» καθρέφτης για τα vans της Ford

[4Τροχοί]: «Έξυπνος» καθρέφτης για τα vans της Ford

H Ford παρουσιάζει τον έξυπνο καθρέπτη Smart Mirror, που στην πραγματικότητα πρόκειται για μία οθόνη υψηλής ανάλυσης που προβάλλει μία πανοραμική εικόνα την περιοχής πίσω από το van.

«Έξυπνος» καθρέφτης για τα vans της Ford | 4Τροχοί

1234

Πολλοί οδηγοί van οχημάτων βασίζονται στους πλαϊνούς καθρέπτες, καθώς οι εσωτερικοί δεν βοηθάνε πάντα στην περίπτωση παρουσίας διαχωριστικού ή φορτίου, το οποίο εμποδίζει την ορατότητα. Αυτό δηλώνουν άλλωστε και τα αυτοκόλλητα που βρίσκονται στον προφυλακτήρα, τα οποία αναγράφουν το εξής: «Αν δεν μπορείς να δεις τους καθρέπτες μου, τότε δεν μπορώ να σε δω!». Τώρα, η Ford παρουσιάζει τον έξυπνο καθρέπτη Smart Mirror. Το νέο σύστημα μοιάζει με ένα συνηθισμένο καθρέπτη, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μία οθόνη υψηλής ανάλυσης που προβάλλει μία πανοραμική εικόνα την περιοχής πίσω από το van. Έτσι, οι οδηγοί μπορούν να εντοπίζουν δικυκλιστές, πεζούς και άλλα οχήματα που πιθανόν να βρίσκονται πίσω τους, ακόμα και στις περιπτώσεις που το όχημα εξοπλίζεται με πίσω πόρτες χωρίς παράθυρο ή διαχωριστικά.

Το Full Display Interior Mirror προβάλει ζωντανή εικόνα από μία κάμερα στο πίσω τμήμα του van και περιλαμβάνει αυτόματο έλεγχο φωτεινότητας για βέλτιστη ορατότητα την ημέρα και τη νύχτα. Το σύστημα προσφέρει ένα οπτικό πεδίο με διπλάσιο πλάτος από ένα συμβατικό μεσαίο καθρέπτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!