Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Έρχεται το αμιγώς ηλεκτρικό επαγγελματικό Toyota Proace Verso Electric
[4Τροχοί]: Έρχεται το αμιγώς ηλεκτρικό επαγγελματικό Toyota Proace Verso Electric

[4Τροχοί]: Έρχεται το αμιγώς ηλεκτρικό επαγγελματικό Toyota Proace Verso Electric

Η Toyota διευρύνει την ηλεκτροκίνητη γκάμα της στο χώρο των επαγγελματικών οχημάτων με το νέο Proace Verso Electric, που θα διατίθεται σε πολλές εκδόσεις μεγέθους, εξοπλισμού και χωρητικότητας μπαταριών.

Έρχεται το αμιγώς ηλεκτρικό επαγγελματικό Toyota Proace Verso Electric | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Με το νέο Toyota Proace Verso Electric, η ιαπωνική μάρκα επεκτείνει τη γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών της οχημάτων, στον τομέα των επαγγελματικών. Έχοντας ήδη παρουσιάσει το μεσαίο van Proace Electric, το Proace Verso Electric αναμένεται να αποτελέσει ακόμη μια επιλογή για επιχειρήσεις και εταιρικούς στόλους, που εστιάζουν στην κίνηση με εκπομπή μηδενικών ρύπων.

Το Toyota Proace Verso Electric, θα προσφέρεται με δύο επιλογές μπαταριών ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 50 και 75 kWh αντίστοιχα, που θα έχουν αυτονομία 230 έως 330 χιλιομέτρων, με βάση το πρωτόκολλο WLTP, αντίστοιχα, ενώ θα καλύπτονται από εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων. Και στις δύο περιπτώσεις, το Proace Verso Electric αποδίδει ισχύ 136 ίππων και ροπή 260 Nm, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 130 χλμ./ώρα.

Η μπαταρία έχει τοποθετηθεί κάτω από το πάτωμα ώστε να μην επηρεάζει τη χωρητικότητα της καμπίνας και του χώρου φόρτωσης, γεγονός που συντελεί ώστε το Proace Verso Electric να διαθέτει πιο χαμηλό κέντρο βάρους και κατά συνέπεια, βέλτιστη σταθερότητα και δυνατότητα χειρισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!