Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Επτά νέα πρωτότυπα από την Jeep
[4Τροχοί]: Επτά νέα πρωτότυπα από την Jeep

[4Τροχοί]: Επτά νέα πρωτότυπα από την Jeep

Στα πλαίσια της εκδήλωσης Jeep Easter Safari, η αμερικανική εταιρεία θα παρουσιάσει τέσσερα πρωτότυπα, εκ των οποίο το ένα «φωτογραφίζει» την ηλεκτρική εκδοχή του Wrangler.

Επτά νέα πρωτότυπα από την Jeep | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Με κινητήρες εσωτερικής καύσης, υβριδικά ή και αμιγώς ηλεκτρικά, τα μοντέλα της Jeep θα συναντηθούν στις θρυλικές εκτός δρόμου διαδρομές της Μόαμπ στη Γιούτα των Η.Π.Α. από τις 27 Μαρτίου έως και τις 4 Απριλίου, στο πλαίσιο του φετινού Jeep Easter Safari.

«Το Jeep Easter Safari στην Μόαμπ, αποτελεί μια μακρά παράδοση για τη μάρκα όπου παρουσιάζουμε νέες προτάσεις και παράλληλα δοκιμάζουμε τα νέα μας 4×4. Αυτή τη χρονιά τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν στα στοιχεία που καθιστούν τα μοντέλα μας κορυφαία στις εκτός δρόμου διαδρομές, ανεξάρτητα από το είδος κινητήρα που χρησιμοποιούν», δήλωσε ο κ. Jim Morrison, Αντιπρόεδρος της Jeep για την Β. Αμερική.

Στο Jeep Easter Safari 2021, συνολικά 7 μοντέλα θα κάνουν την παρουσία τους, ένα εκ των οποίων θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, αποτελώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην 80χρονη ιστορία της θρυλικής Αμερικανικής μάρκας. Η παράδοση του Jeep Easter Safari ξεκινά το 1967, όπου αρχικά διαρκούσε μόλις μία ημέρα, ενώ με το πέρασμα των χρόνων αναπτύχθηκε σημαντικά αποτελώντας σήμερα μια από τις σημαντικότερες παραδόσεις για το χώρο του αυτοκινήτου στις Η.Π.Α.

Jeep Magneto

Το πρωτότυπο Jeep Wrangler Magneto είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, που προσφέρει αθόρυβη και χωρίς ρύπους μετακινήσεις, διατηρώντας όμως στο ακέραιο τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου συμβόλου της Jeep.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!