Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Eπέκταση συνεργασίας Fiat Chrysler Automobiles και Engie EPS
[4Τροχοί]: Eπέκταση συνεργασίας Fiat Chrysler Automobiles και Engie EPS

[4Τροχοί]: Eπέκταση συνεργασίας Fiat Chrysler Automobiles και Engie EPS

Οι Fiat Chrysler Automobiles και Engie EPS σχεδιάζουν τη συνεργασία τους για τη δημιουργία μια νέας εταιρείας που θα πρωταγωνιστήσει στον τομέα του e-Mobility και θα κάνει πιο εύκολη και προσιτή την ηλεκτροκίνηση στην Ευρώπη.

Eπέκταση συνεργασίας Fiat Chrysler Automobiles και Engie EPS | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Η FCA Italy S.p.A., θυγατρική της Fiat Chrysler Automobiles N.V. και η Engie EPS, ιταλική εταιρεία τεχνολογίας στον τομέα της αποθήκευσης ενέργειας και του e-Mobility, υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης, με στόχο τη δημιουργία μια νέας εταιρείας που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα του e-Mobility στην Ευρώπη. Ο νέος οργανισμός θα βασίζεται στους οικονομικούς πόρους και το βιομηχανικό αποτύπωμα της FCA και την προηγμένη τεχνογνωσία της Engie EPS στο συγκεκριμένο τομέα. Η συνεργασία των δύο εταιρειών έρχεται ως αποτέλεσμα της επιδίωξής τους να προσφέρουν λύσεις και υπηρεσίες προσβάσιμες από όλους στην νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης και βιώσιμης Αυτοκίνησης.

Η νέα εταιρεία θα προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για τους χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων, όπως οικιακούς και δημόσιους σταθμούς φόρτισης και πακέτα «πράσινης» ενέργειας. Διαθέτοντας στο χαρτοφυλάκιο της εκατοντάδες πατέντες και βιομηχανικά μυστικά, δυνατές ομάδες μηχανικών και βαθιά γνώση του χώρου της αυτοκινητοβιομηχανίας, η νέα εταιρεία e-Mobility, θα επωφεληθεί από τα δυνατά χαρακτηριστικά των FCA και Engie EPS.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!