Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Eλληνικά Πετρέλαια – Νέα προσφορά στο ΕΣΥ
[4Τροχοί]: Eλληνικά Πετρέλαια – Νέα προσφορά στο ΕΣΥ

[4Τροχοί]: Eλληνικά Πετρέλαια – Νέα προσφορά στο ΕΣΥ

Για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας, ο όμιλος ΕΛΠΕ παρέδωσε άλλους δύο μοριακούς αναλυτές του οίκου Fluidigm (ΗΠΑ) στα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό Αττικόν και ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Eλληνικά Πετρέλαια – Νέα προσφορά στο ΕΣΥ | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Οι νέοι αναλυτές έχουν τη δυνατότητα εξέτασης συνολικά ως και 12.000 δειγμάτων, σε καθημερινή βάση. Ο όμιλος ΕΛΠΕ προχωρά και σε δωρεά προς τα δύο νοσοκομειακά ιδρύματα 50.000 νέων αντιδραστηρίων, συμβατών με τους προαναφερθέντες μοριακούς αναλυτές, εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη επάρκεια για τη διενέργεια σημαντικών ελέγχων τους επόμενους μήνες. Με αυτό τον τρόπο, ενισχύεται η δυναμικότητα του ΕΣΥ στην προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας, μέσω των συνεχόμενων τεστ του πληθυσμού.

Η νέα προσφορά εξειδικευμένου διαγνωστικού εξοπλισμού, υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έκτακτου μεγάλου προγράμματος, προϋπολογισμού οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, που εκπόνησε ο όμιλος ΕΛΠΕ για τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην αντιμετώπιση της πανδημίας, σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία και τις διοικήσεις των Νοσοκομείων.

Επιλογές
Ναι
Όχι
Ψηφοφορία
Αναζήτηση
Σύνθετη Αναζήτηση

FORUM

LIBRARY

Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Φιλοξενία

Κατηγορία άρθρου
Δοκιμές

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!