Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Δωρεά δύο drones για την πρόληψη των τροχαίων στην Κρήτη
[4Τροχοί]: Δωρεά δύο drones για την πρόληψη των τροχαίων στην Κρήτη

[4Τροχοί]: Δωρεά δύο drones για την πρόληψη των τροχαίων στην Κρήτη

Δωρεά δύο drones για την πρόληψη, αποτροπή και διερεύνηση τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη στης Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος».

Δωρεά δύο drones για την πρόληψη των τροχαίων στην Κρήτη | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου παραδόθηκαν στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης από τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» Σταύρο Πολέντα, δύο μη επανδρωμένα εναέρια μέσα (drones). Η προμήθεια των drones έγινε από τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Μιχαήλ Μαρακάκη και τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων κ. Αντώνιο Ροκάκη.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί στην ενίσχυση του έργου πρόληψης, αποτροπής και διερεύνησης των τροχαίων δυστυχημάτων, ενισχύοντας έτσι το έργο των υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης. Ο γενικός περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του, για την ουσιαστική υποστήριξη στο επιτελούμενο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη (πηγή: Πανελλήνιος Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος»).

Αναζήτηση
Σύνθετη Αναζήτηση

FORUM

LIBRARY

Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Φιλοξενία

Κατηγορία άρθρου
Δοκιμές

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!