Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Διάκριση για την Hyundai και την Genesis
[4Τροχοί]: Διάκριση για την Hyundai και την Genesis

[4Τροχοί]: Διάκριση για την Hyundai και την Genesis

Η Hyundai Motor Company και η Genesis ανακοίνωσαν την κατάκτηση επτά Βραβείων «Red Dot Design» για το 2020.

Διάκριση για την Hyundai και την Genesis | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Οι εταιρείες κατέκτησαν το βραβείο Best of the Best και έξι επιπλέον βραβεία στις κατηγορίες Brand & Communication Design. Το βραβείο Best of the Best στην κατηγορία Advertising (Υποκατηγορία: Integrated Campaign) απονεμήθηκε στην ταινία της καμπάνιας Second First Steps της Hyundai https://www.youtube.com/watch?v=ePKuPea_mkc , η οποία κατέκτησε επίσης την 1η θέση στην κατηγορία Film & Animation (Υποκατηγορία: Online Film).

Παράλληλα, πέντε ακόμη βραβεία κατέκτησε η Hyundai για τα Hyundai’s Hi-Charger στην κατηγορία Interface & User Experience Design, Hyundai X BTS Goods στην κατηγορία Advertising (Υποκατηγορία: Image Campaign), Future Mobility Solutions Exhibition Hall στην κατηγορία Fair Stands (Υποκατηγορία: Stands & Booths) και FIFA World Football Museum στην κατηγορία Spatial Communication (Υποκατηγορία: Event Design). Η Genesis αντίστοιχα κατέκτησε την κορυφή της κατηγορίας Interface & User Experience Design για το copper design του συστήματος ψυχαγωγίας της. Αυτό αποτελεί το πρώτο βραβείο Red Dot που απονέμεται στον Όμιλο για το σύστημα ψυχαγωγίας του.

Η ταινία της καμπάνιας Second First Steps ενσαρκώνει το όραμα της Hyundai «Progress for Humanity». H ταινία παρακολουθεί τα «Second First Steps» του τοξοβόλου αθλητή με αναπηρία κ. Jun-boem Park από την βρεφική του ηλικία, προς την μητέρα του, με τη βοήθεια του H-MEX της Hyundai Motor (Hyundai Medical Exoskeleton), μιας φορητής συσκευής ρομποτικής τεχνολογίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!