Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: H Dacia αποκαλύπτει το πρωτότυπο Bigster
[4Τροχοί]: H Dacia αποκαλύπτει το πρωτότυπο Bigster

[4Τροχοί]: H Dacia αποκαλύπτει το πρωτότυπο Bigster

Η Dacia αποκάλυψε σήμερα τη μελλοντική στρατηγική της για τα προσεχή 5 χρόνια και παράλληλα το Bigster, ένα πρωτότυπο που ανήκει στην κατηγορία των μεσαίων SUV μοντέλων.

H Dacia αποκαλύπτει το πρωτότυπο Bigster | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Στα πλαίσια των σημερινών ανακοινώσεων του Groupe Renault , η Dacia παρουσίασε για πρώτη φορά ένα ενδιαφέρον πρωτότυπο με την ονομασία Bigster. Και παράλληλα τη στρατηγική της για τα προσεχή 5 χρόνια, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανάπτυξη στενών επιχειρηματικών σχέσεων με την ομόσταβλη Lada.

«Η Dacia θα παραμείνει η Dacia, προσφέροντας πάντα μια αξιόπιστη, αυθεντική πρόταση με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Με τη δημιουργία της επιχειρηματικής μονάδας Dacia-Lada, θα αξιοποιήσουμε πλήρως την αρθρωτή πλατφόρμα CMF-B, θα ενισχύσουμε την αποτελεσματικότητά μας και θα αυξήσουμε περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα, την ποιότητα και την ελκυστικότητα των προϊόντων μας. Θα έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να φέρουμε πιο ψηλά τη μάρκα, με το Bigster Concept να πρωτοστατεί», δήλωσε ο CEO των Dacia και Lada, Denis Le Vot.

Οι νέοι στόχοι της Dacia για τα προσεχή χρόνια συνοψίζονται στις παρακάτω δράσεις και τομείς:

  • στην αποτελεσματική και πειθαρχημένη προσέγγιση στην ανάπτυξη νέων προϊόντων
  • στην ενιαία επιχειρηματική δράση των Dacia-Lada με στοχευμένη τεχνολογική υποστήριξη, που θα αυξήσει τις δυνατότητες συνεργασίας τους
  • στη χρήση της ολοκαίνουργιας πλατφόρμας CMF-B που θα επιτρέψει στην Dacia και τη Lada να χρησιμοποιούν εφεξής 1 πλατφόρμα (από 4 που είναι σήμερα) και 11 τύπους αμαξώματος (από 18 που είναι σήμερα).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!