Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: H Audi «φρεσκάρει» το Q2
[4Τροχοί]: H Audi «φρεσκάρει» το Q2

[4Τροχοί]: H Audi «φρεσκάρει» το Q2

Μικρές αισθητικές αλλαγές και αναβαθμίσεις σε τεχνολογίες για το μικρό crossover μοντέλο της γερμανικής εταιρείας από το Ingolstadt.

H Audi «φρεσκάρει» το Q2 | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Οπτικά, οι αλλαγές στο φρεσκαρισμένο Audi Q2 είναι περιορισμένης έκτασης, με αποτέλεσμα να μην αλλοιώνεται ο γνώριμος και αρκούντως νεανικός σχεδιαστικός χαρακτήρας του Βενιαμίν SUV μοντέλου της γερμανικής εταιρείας. Επί της ουσίας, το παρατηρητικό μάτι θα εντοπίσει τη πιο «χαμηλή» Singleframe μάσκα, η οποία ενισχύει έτι περαιτέρω το αίσθημα πλάτους του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με το πολυγωνικό αισθητικό της μοτίβο.

Ανασχεδιασμένες είναι και οι εισαγωγές αέρα στο εμπρός μέρος, ενώ στις πιο σπορτίφ εκδοχές της σειράς Q2 στο τμήμα μεταξύ του καπό και της μάσκας συναντά κανείς τρεις μικρές οπές που έρχονται να αποτίσουν φόρο τιμής στο εμβληματικό Quattro της εταιρείας των τεμνόμενων κύκλων. Από εκεί και πέρα, όπως και στο Q5, έτσι και στο ανανεωμένο Q2 τα εμπρός φώτα LED είναι πλέον στάνταρ, με τα Matrix LED να αποτελούν προνόμιο των πλουσιότερων εκδόσεων του μοντέλου.

Στην καμπίνα οι επεμβάσεις έχουν ανάλογο ύφος και έκταση. Πιο συγκεκριμένα, νέα είναι η σχεδίαση του επιλογέα ταχυτήτων, τόσο στις χειροκίνητες όσο και στις αυτόματες εκδόσεις, ενώ ανασχεδιασμένες είναι και οι περσίδες του συστήματος κλιματισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!