Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Η Audi αποκαλύπτει το νέο A3 Sportback 30 g-tron
[4Τροχοί]: Η Audi αποκαλύπτει το νέο A3 Sportback 30 g-tron

[4Τροχοί]: Η Audi αποκαλύπτει το νέο A3 Sportback 30 g-tron

Η έκδοση διπλού καυσίμου (βενζίνης και φυσικού αερίου) με την ονομασία 30 g-tron του νέου A3 Sportback έρχεται να ενισχύσει τον οικονομικό και οικολογικό χαρακτήρα του νέου εκπροσώπου της Audi στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων οχημάτων.

Η Audi αποκαλύπτει το νέο A3 Sportback 30 g-tron | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Με την πρώτη έκδοση g-tron να κάνει το ντεμπούτο της στο «σώμα» του Audi A3 το 2014, η γερμανική εταιρεία έρχεται σήμερα να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω παρουσιάζοντας τη νέοτερη πρότασή της. Η καρδία του νέου Audi A3 Sportback 30 g-tron, που σήμερα πραγματοποιεί την επίσημη πρεμιέρα της, συνίσταται στον γνώριμο, αλλά με αρκετές αλλαγές, 1.500άρη TSI κινητήρα του γερμανικού ομίλου, ο οποίος λειτουργεί σύμφωνα με τον κύκλο Miller αποδίδοντας με την αρωγή μιας τουρμπίνας με μεταβλητή γεωμετρία 131 ίππους και ροπή 200 Nm σταθερά από τις 1.400 έως και τις 4.000 σ.α.λ.

Η κυλινδροκεφαλή, το σύστημα ψεκασμού, ο υπερσυμπιεστής και ο καταλυτικός μετατροπέας έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα, ενώ αυξημένη είναι και η σχέση συμπίεσης (12,5:1). Πριν φτάσει το αέριο στις βαλβίδες εγχυτήρα, ένας ηλεκτρονικός ρυθμιστής πίεσης μειώνει την πίεση από 200 bar, η οποία μπορεί να επικρατήσει στις δεξαμενές, μεταξύ 5 και 9 bar.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!