Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Αποκάλυψη για τη νέα BMW Σειρά 4 Convertible
[4Τροχοί]: Αποκάλυψη  για τη νέα BMW Σειρά 4 Convertible

[4Τροχοί]: Αποκάλυψη για τη νέα BMW Σειρά 4 Convertible

Η BMW αποκαλύπτει την ανοιχτή έκδοση της Σειράς 4 που ξεχωρίζει για τη μαλακή αναδιπλούμενη οροφή της και τη χαρακτηριστική μάσκα στο εμπρός μέρος.

Αποκάλυψη για τη νέα BMW Σειρά 4 Convertible | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Τα πλήρωμα του χρόνου για την παρουσίαση της «ξεσκούφωτης» εκδοχής της νέας Σειράς 4 της BMW ήρθε, με το 4θέσιο open-top μοντέλο των Βαυαρών να ξεχωρίζει για τη μαλακή αναδιπλούμενη οροφή του, έναντι της «σκληρής» μεταλλικής της απερχόμενης γενιάς, καθώς και για τη «διχαστική» σχεδίαση του εμπρός μέρους με τη σεβαστών διαστάσεων γρίλια να έχει για την περίσταση τον πρώτο λόγο.

Σύμφωνα με τους Βαυαρούς, η υφασμάτινη οροφή του αντιπάλου των ανοιχτών Audi A5 και Mercedes C-Class ανοίγει και κλείνει μέσα σε χρόνο 18 δλ. – και μάλιστα με το αυτοκίνητο εν κινήσει έως τα 50 χλμ./ώρα – διαθέτοντας ένα «ενισχυτικό» πάνελ σε σχήμα τόξου στη δομή της, καθώς και ένα κλασσικό πίσω παράθυρο, που κρατούν εκτός καμπίνας τόσο τους θορύβους, όσο και από τη θερμότητα. Πέραν των εν λόγω χαρακτηριστικών, η οροφή είναι και κατά 40% πιο ελαφριά σε σχέση με τη μεταλλική του παρελθόντος αλλά και πιο άκαμπτη, κατά 4%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!