Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Aπό τον Μάιο τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα
[4Τροχοί]: Aπό τον Μάιο τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

[4Τροχοί]: Aπό τον Μάιο τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει άνοιγμα της σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας από την 1η Μαΐου, δίνοντας πρόσβαση στους 138.000 ιδιοκτήτες που έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους για το 2021.

Aπό τον Μάιο τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Μαζί με την ευκαιρία να πληρωθούν αναλογικά τέλη μόνο για το χρονικό διάστημα που τα ιδιωτικά επιβατικά αυτοκίνητα βρίσκονται σε κυκλοφορία και όχι για το σύνολο της χρονιάς, εξετάζεται να ισχύσει και φέτος η κατάργηση των προσαυξήσεων στα ποσά του τέλους που πληρώνονται για περιορισμένο χρόνο κυκλοφορίας.

Οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών επιβατικών αυτοκινήτων με αίτηση στην ειδική πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, στην οποία θα συμπληρώνουν τα στοιχεία του οχήματος και αφού πληρώσουν τα δωδεκατημόρια των ετήσιων τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχούν στους μήνες της άρσης, θα μπορούν να επανατοποθετήσουν τις πινακίδες στα αυτοκίνητά τους και να τα κυκλοφορήσουν. Και φέτος η άρση της ακινησίας των οχημάτων θα μπορεί να γίνει μόνο μια φορά μέσα στη χρονιά.

Για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας ενός μηνός θα καταβάλλεται το 1/12 των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας, για την άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας δύο μηνών τα 2/12 του ποσού των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας και ούτω καθεξής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!