Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Ζορπίδης: Δυστύχημα για τη Θεσσαλονίκη η απουσία του ΕΕΘ από τον διαγωνισμό για την Αγορά Μοδιάνο
[Ζούγκλα]: Ζορπίδης: Δυστύχημα για τη Θεσσαλονίκη η απουσία του ΕΕΘ από τον διαγωνισμό για την Αγορά Μοδιάνο

[Ζούγκλα]: Ζορπίδης: Δυστύχημα για τη Θεσσαλονίκη η απουσία του ΕΕΘ από τον διαγωνισμό για την Αγορά Μοδιάνο

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση
«Η σημερινή είναι μία αρνητική εξέλιξη για την Αγορά Μοδιάνο και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το τίμημα που προσέφερε ο προτιμητέος επενδυτής είναι εξαιρετικά χαμηλό για το μέγεθος της επένδυσης και τις προοπτικές που μπορεί να έχει. Δυστυχώς το Επιμελητήριο μας δεν κατόρθωσε να συμμετέχει στη διαδικασία, λόγω νομικών εμπλοκών που εγέρθηκαν από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομίας». Τα παραπάνω υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Θεσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του ΤΑΙΠΕΔ για την ανακήρυξη προτιμητέου επενδυτή στην Αγορά Μοδιάνο. Παράλληλα επεσήμανε: «Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι επιστολή μας με αίτημα την παροχή διευκρινίσεων και τη διευκόλυνση της συμμετοχής μας στο Διαγωνισμό μένει αναπάντητη από τις 27/9/2016!. Δηλαδή κάποιοι παράγοντες απαξιούν όχι μόνο να συνδράμουν στις επιδιώξεις μας αλλά ακόμη και να απαντήσουν στις επιστολές μας».
Ο κ. Ζορπίδης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είχα θέσει το αίτημα μας ακόμη και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, στη σύσκεψη με την ευκαιρία της 81ης ΔΕΘ. Τότε, είχα πάρει τη διαβεβαίωση ότι ο ίδιος θα δει το θέμα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!