Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Ξεκίνησε το διήμερο συνέδριο της ΚΕΔΕ στον Βόλο
[Ζούγκλα]: Ξεκίνησε το διήμερο συνέδριο της ΚΕΔΕ στον Βόλο

[Ζούγκλα]: Ξεκίνησε το διήμερο συνέδριο της ΚΕΔΕ στον Βόλο

Με στόχους τη βελτίωση των υπηρεσιών, από την πλευρά της κυβέρνησης, και την καθιέρωση ενός νέου μοντέλου οργάνωσης και λειτουργίας των δήμων, από την πλευρά της αυτοδιοίκησης, ξεκίνησαν σήμερα στον Βόλο οι εργασίες του διήμερου συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).
Στο συνέδριο, το οποίο διεξάγεται στο «Domotel Xenia Volos», μετέχουν ως σύνεδροι δεκάδες δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα, με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, να δηλώνει προσερχόμενος: «Δεν μας αξίζει η Ελλάδα που ζούμε, και πρέπει να την αλλάξουμε, ώστε να γίνει η πατρίδα μας μία σύγχρονη χώρα, να γίνει η Ελλάδα της Ευρώπης. Πρέπει να βγούμε από την ύφεση των επτά ετών, ώστε στα παιδιά μας να αφήσουμε μία σύγχρονη Ελλάδα».
Την κυβέρνηση εκπροσωπεί στο συνέδριο ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μπαλάφας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «στόχος της κυβέρνησης και του υπουργείου είναι η αύξηση και η καλύτερη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης». «Άλλωστε, βούλησή μας ως κυβέρνηση και προεκλογική υπόσχεσή μας ήταν να επαναπροσδιορήσουμε τον ρόλο της σύγχρονης τοπικής αυτοδιοίκησης», πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!