Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: Βρετανία: Συνέδριο-πρόκληση για Τόριδες και Μέι
[Ζούγκλα]: Βρετανία: Συνέδριο-πρόκληση για Τόριδες και Μέι

[Ζούγκλα]: Βρετανία: Συνέδριο-πρόκληση για Τόριδες και Μέι

Με αρνητικό πρόσημο ξεκίνησε στο Μάνσεστερ το συνέδριο των βρετανών Συντηρητικών. Η Τ. Μέι βρίσκεται σε συμπληγάδες: από τη μια η απουσία προόδου στο Brexit και από την άλλη οι πιέσεις του αντιπάλου της Μπόρις Τζόνσον.
Ένα από τα κρισιμότερα συνέδρια του Συντηρητικού Κόμματος, ξεκίνησε τις εργασίες του στο Μάντσεστερ. Στην τετραήμερη διάρκειά του η Τερέζα Μέι καλείται να καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για ενώσει το κόμμα της το οποίο, μετά το ολέθριο αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου, σπαράσσεται από ένα αδυσώπητο εμφύλιο πόλεμο.
Οι εξελίξεις και το αποτέλεσμα αυτού του Συνεδρίου είναι απρόβλεπτα, όσον αφορά στο μέλλον της βρετανίδας πρωθυπουργού. Θα μπορέσει, επιτέλους, η Τερέζα Μέι, να ξεπεράσει τον εαυτό της και να αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της θέση της και την διατήρηση ενότητας του κυβερνητικού κόμματος; Σε τροχιά σύγκρουσης Τερέζα Μέι και Μπόρις Τζόνσον
Σε τροχιά σύγκρουσης Τερέζα Μέι και Μπόρις Τζόνσον
Τους τελευταίους μήνες, η Τερέζα Μέι είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Εκτός της θετικής ομιλίας της για το Brexit προ δεκαημέρου στη Φλωρεντία, η πρωθυπουργός δεν έχει αντιδράσει στις απαράδεκτες παρεμβάσεις του Μπόρις Τζόνσον στο θέμα του Brexit.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!