Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Οι Βρετανοί τιμούν τη Nissan για τη συμβολή της στην τοπική οικονομία
[Ζούγκλα]: Οι Βρετανοί τιμούν τη Nissan για τη συμβολή της στην τοπική οικονομία

[Ζούγκλα]: Οι Βρετανοί τιμούν τη Nissan για τη συμβολή της στην τοπική οικονομία

Η ιαπωνική φίρμα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της στο Σάντερλαντ της Αγγλίας, κατασκευάζοντας ετησίως χιλιάδες αυτοκίνητα και απασχολώντας 7.000 υπαλλήλους.

Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις ξεκίνησαν να λειτουργούν το 1986 και από τότε μέχρι σήμερα, έχουν βγει από τις πύλες της 9,2 εκατομμύρια οχήματα, με εξαγωγές σε περισσότερες από 130 χώρες. Μάλιστα, αυτή μονάδα είναι η κορυφαία στην ιστορία της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Πρόσφατα, στο Σάντερλαντ πραγματοποιήθηκε μία ξεχωριστή τελετή, όπου το σύνολο του εργατικού δυναμικού του εργοστασίου της Nissan, έλαβε τη τιμητική διάκριση «Honorary Freedom of Sunderland», σε αναγνώριση της εξαιρετικής συμβολής του στην ευημερία και το κοινοτικό πνεύμα της ομώνυμης πόλης.

Μάλιστα, η τελετή συνέπεσε με την ανακοίνωση της παραγωγής του νέου Leaf στο Σάντερλαντ. Παράλληλα, ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο της περιοχής, ανακοίνωσαν ότι όλο το προσωπικό θα τιμηθεί προσωπικά τον Νοέμβριο, μετά την επιτυχή εξασφάλιση της μελλοντικής παραγωγής των νέων Qashqai και X-Trail.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!