Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Βούλτεψη: Η κυβέρνηση παρουσιάζει συνεχώς μια εικονική πραγματικότητα
[Ζούγκλα]: Βούλτεψη: Η κυβέρνηση παρουσιάζει συνεχώς μια εικονική πραγματικότητα

[Ζούγκλα]: Βούλτεψη: Η κυβέρνηση παρουσιάζει συνεχώς μια εικονική πραγματικότητα

«Η κυβέρνηση παρουσιάζει συνεχώς μια εικονική πραγματικότητα. Συγκρίνουν συνεχώς τον κακό τους εαυτό με τον χειρότερό τους εαυτό. Αν δείτε τα στοιχεία της οικονομίας του 2014 και τα συγκρίνετε με τα σημερινά θα διαπιστώσετε ότι όλοι οι δείκτες είναι πεσμένοι. Απλώς συγκρίνουν το καταστροφικό 2015 με το 2017, όπου προσπαθούν ακόμη να επιστρέψουν στο 2014» τονίζει μεταξύ άλλων, η βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, σε συνέντευξή της που δημοσιεύθηκε την Κυριακή.
Μιλώντας στη Βραδυνή της Κυριακής η κα Βούλτεψη υπογραμμίζει «ο κ. Βαρουφάκης και λοιποί λειτουργούν υπέρ των Τσίπρα- Καμμένου. Διότι τους δίνουν την ευκαιρία να απευθύνονται σε δύο ακροατήρια συγχρόνως. Στους “ακραίους” αριστεριστές και στους “συντηρητικούς” νοικοκυραίους”.
Η βουλευτής της ΝΔ εκτιμά πως πρέπει η χώρα να απαλλαγεί το συντομότερο από την εξουσία των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων.
Εστιάζοντας στη Δικαιοσύνη, επισημαίνει πως «τέτοιες παρεμβάσεις είχαν να γίνουν από την εποχή της δικτατορίας”, ενώ τονίζει ότι “η κυβέρνηση δεν σέβεται τη διάκριση των εξουσιών», ενώ προσθέτει «η κυβέρνηση θεωρεί τη χώρα τσιφλίκι της».
Αναφορικά με την επιλογή των σημαιοφόρων στα σχολεία, η κα Βούλτεψη υπογραμμίζει: «Η σημαία ανήκει σε όλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!