Κυριακή, 23 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Βουλγαράκης για απόφαση Βατοπεδίου: Ήταν όλα εξ’ αρχής κατασκευασμένα
[Ζούγκλα]: Βουλγαράκης για απόφαση Βατοπεδίου: Ήταν όλα εξ’ αρχής κατασκευασμένα

[Ζούγκλα]: Βουλγαράκης για απόφαση Βατοπεδίου: Ήταν όλα εξ’ αρχής κατασκευασμένα

Κάνοντας λόγο για «κανιβαλισμό», αλλά και με αιχμές για τη Νέα Δημοκρατία σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου για το Βατοπέδι ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης:
«Η υπόθεση του Βατοπεδίου, έκλεισε οριστικά και τελεσίδικα με την απόφαση της δικαιοσύνης. Δεν υπήρξε ποτέ, κανένα σκάνδαλο. Ήταν όλα εξ αρχής κατασκευασμένα.
»Σήμερα λοιπόν, επιτρέψτε μου λίγες προσωπικές σκέψεις. από τη μεταπολίτευση και μετά, δεν υπήρξε κανένας άλλος πολιτικός που να κατηγορήθηκε τόσο χυδαία και τόσο άδικα, όσο εγώ.
»Δεν υπήρξε παρόμοια περίπτωση τόσο στυγνής πολιτικής απαξίωσης μιας διαδρομής ετών, από αντιπάλους και “φίλους”…Δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν τέτοιος κανιβαλισμό εις βάρος πολιτικού και της οικογένειας του, παρά το ότι γνώριζαν όλοι πάρα πολύ καλά, ότι πίσω από τις κατηγορίες δεν υπήρχε η παραμικρή σκιά. Στα οκτώμισι χρόνια αυτά, υπήρξε πλήθος αθωωτικών αποφάσεων από τη δικαιοσύνη, τις ελεγκτικές αρχές , τη Βουλή. Υπήρξαν έγγραφες δηλώσεις συγνώμης από έντυπα, τηλεδικαστές , από “κατήγορους” της γειτονιάς και το καφενείου…Κακά τα ψέματα… Η “άλλη πλευρά” έπαιξε τότε τα ρέστα της, για να απαξιώσει πρόσωπα και κυβέρνηση», σχολίασε, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κ. Βουλγαράκης.
«Η παράταξη που υπηρέτησα χρόνια, όμως , υπήρξε πάντα φοβική και ενοχική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!