Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Βασίλης Κικίλιας: «Οι κυβερνήσεις συνήθως κατηγορούν τους προηγούμενους, η σημερινή κατηγορεί την επόμενη Κυβέρνηση»
[Ζούγκλα]: Βασίλης Κικίλιας: «Οι κυβερνήσεις συνήθως κατηγορούν τους προηγούμενους, η σημερινή κατηγορεί την επόμενη Κυβέρνηση»

[Ζούγκλα]: Βασίλης Κικίλιας: «Οι κυβερνήσεις συνήθως κατηγορούν τους προηγούμενους, η σημερινή κατηγορεί την επόμενη Κυβέρνηση»

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση
Στην πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ Κυβέρνησης και θεσμών, καθώς και στην επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλγαρία και τη Σερβία, αναφέρθηκε κατά την ενημέρωση των Πολιτικών Συντακτών, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βουλευτής Α’ Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας.
Χαρακτηριστικά τόνισε: «Η χώρα βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση, ξανά, με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης. Η Κυβέρνηση διαβεβαίωνε ότι θα είχε ολοκληρώσει τη διαδικασία της δεύτερης αξιολόγησης, μέχρι το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου. Ωστόσο, όλοι οι Έλληνες άκουσαν προχθές, τον Υπουργό Οικονομικών με τις δηλώσεις του, να δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων». Και παρατήρησε: «Αυτή είναι η συνηθισμένη πρακτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Έκανε 14 μήνες να κλείσει την πρώτη αξιολόγηση. Παρίστανε, για λόγους εσωτερικής πολιτικής κατανάλωσης, ότι κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις. Και κατέληξε, τότε, στον περιβόητο αυτόματο “κόφτη” μισθών και συντάξεων, και στο Υπερταμείο όπου εκχωρήθηκε το σύνολο της δημόσιας περιουσίας».
Ο κ. Κικίλιας, εξαπολύοντας σκληρότατη κριτική στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υπογράμμισε: «Καθυστερεί διαρκώς στην πράξη, να προωθήσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις. Είναι εντελώς αναξιόπιστη, εγκλωβισμένη στις ιδεοληπτικές εμμονές και την ανικανότητά της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!