Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: Της Κονιόρδου το θαύμα
[Ζούγκλα]: Της Κονιόρδου το θαύμα

[Ζούγκλα]: Της Κονιόρδου το θαύμα

Αποχώρησε το 2015 από το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας τη μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ.
Επέστρεψε το 2016 με απόφαση της νέας υπουργού Πολιτισμού, Λυδίας Κονιόρδου, στη θέση του προέδρου του Φεστιβάλ Αθηνών…
Ο λόγος για τον Γιάννη Μηλιό, ο οποίος -παρά τις έντονες διαφωνίες του με τον ΣΥΡΙΖΑ- με τις ευλογίες του Αλέξη Τσίπρα, διαδέχεται τον σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο που διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Γιαν Φαμπρ…
Θα τριτώσει το κακό; Ουδείς γνωρίζει. Το… θαύμα της Λυδίας Κονιόρδου, πάντως, έγινε. Όσον αφορά, τον κ. Μηλιό, ουδείς αμφισβητεί τις γνώσεις επί των οικονομικών θεμάτων, ωστόσο προκύπτει ηθικό θέμα για τον καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας του ΕΜΠ να αποδεχτεί πρόταση από την κυβέρνηση την οποία -στο πρόσφατο παρελθόν- κατήγγειλε για την οικονομική πολιτική της.
Κάμποσο καιρό νωρίτερα είχε αμφισβητήσει ευθέως τον ίδιο τον πρωθυπουργό «ότι δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ βάσει του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ».
«Είναι επομένως άτοπη η διαπίστωση ότι δεν υπήρχε εναλλακτική πέρα από τη συνθηκολόγηση», είχε γράψει στο facebook τον περασμένο Ιανουάριο ο κ. Μηλιός.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, έχει ως εξής:
Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδίας Κονιόρδου ορίζεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!