Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Σε θρίλερ εξελίσσεται η διάσκεψη του ΣΤΕ για τις άδειες – τι θα πράξει ο Σύμβουλος που ελέγχεται πειθαρχικά;
[Ζούγκλα]: Σε θρίλερ εξελίσσεται η διάσκεψη του ΣΤΕ για τις άδειες – τι θα πράξει ο Σύμβουλος που ελέγχεται πειθαρχικά;

[Ζούγκλα]: Σε θρίλερ εξελίσσεται η διάσκεψη του ΣΤΕ για τις άδειες – τι θα πράξει ο Σύμβουλος που ελέγχεται πειθαρχικά;

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται, όπως όλα δείχνουν, η διάσκεψη για το «καυτό» θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Ουδείς γνωρίζει ποια μπορεί να είναι η εξέλιξη στην τρίτη κατά σειρά κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που είναι προγραμματισμένη αύριο το απόγευμα.
Δύο είναι οι αιτίες που ενδεχομένως να «ναρκοθετήσουν» την ομαλή έκβαση της διάσκεψης.
1. Η αιφνίδια νοσηλεία στην εντατική του συμβούλου Επικρατείας Αριστόβουλου-Γεώργιου Βώρου μετά από καρδιακό επεισόδιο και την τοποθέτηση stent λόγω απόφραξης αρτηρίας.
2. Η υπόθεση του ροζ σκανδάλου με ποινικές προεκτάσεις αλλοίωσης βαθμολογίας σε διαγωνισμό του ΣτΕ με πρωταγωνιστή αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου ο οποιος μετέχει στη διάσκεψη. Μετά την πειθαρχική έρευνα που διατάχθηκε για την διερεύνηση ενδεχομένων παράνομων πράξεων , πιθανολογείται ότι το θέμα θα τεθεί στη διάσκεψη αφού δεν αποκλείεται ακόμη κι ο ίδιος ο ανώτατος δικαστής να ζητήσει την αυτοεξαίρεσή του Πάντως ο συγκεκριμένος δικαστής που ελέγχεται πειθαρχικά δεν έχει νομικό κωλυμα λόγω της πειθαρχικής έρευνας και μπορεί να μετάσχει αύριο στη διάσκεψη οπότε και έχει ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!