Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Θεσσαλονίκη: «Καμπάνες» στον οδηγό του ΚΤΕΛ και τον οδηγό νταλίκας για τη φονική σύγκρουση στα Μάλγαρα
[Ζούγκλα]: Θεσσαλονίκη: «Καμπάνες» στον οδηγό του ΚΤΕΛ και τον οδηγό νταλίκας για τη φονική σύγκρουση στα Μάλγαρα

[Ζούγκλα]: Θεσσαλονίκη: «Καμπάνες» στον οδηγό του ΚΤΕΛ και τον οδηγό νταλίκας για τη φονική σύγκρουση στα Μάλγαρα

Μνήμες της σφοδρής σύγκρουσης λεωφορείου του ΚΤΕΛ με σταθμευμένη νταλίκα, η οποία είχε συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους δύο φοιτήτριες που επέβαιναν στο λεωφορείο και άλλοι 25 να τραυματιστούν, αναβίωσαν στο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Το δικαστήριο καταδίκασε τον οδηγό του λεωφορείου σε φυλάκιση 12 ετών και 3 μηνών, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, και τον τούρκο οδηγό της νταλίκας σε φυλάκιση 7 ετών και 9 μηνών, επίσης μετατρέψιμη.
Το τροχαίο είχε σημειωθεί νωρίς το απόγευμα της 7ης Ιανουαρίου 2014, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο κινούταν με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, έπεσε πάνω σε νταλίκα, που ήταν σταθμευμένη στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης της εθνικής οδού. Από τη σύγκρουση των δύο μεγάλων οχημάτων έχασαν τη ζωή τους δύο φοιτήτριες, 20 και 23 χρόνων, και 25 επιβάτες, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός του λεωφορείου, διακομίστηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Η σύγκρουση έγινε 3 χιλιόμετρα πριν από τα διόδια Μαλγάρων και κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν διευκρινίστηκαν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος και ειδικά για ποιον λόγο ο οδηγός του λεωφορείου δεν απέφυγε τη σταθμευμένη νταλίκα. Και οι δύο κατηγορούμενοι δεν ήταν στο δικαστήριο και δικάστηκαν διά πληρεξουσίων δικηγόρων τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!