Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ζούγκλα]: Σ. Θεοφάνης: Άλλα μας έλεγαν και άλλα βρήκαμε στον ΟΛΘ
[Ζούγκλα]: Σ. Θεοφάνης: Άλλα μας έλεγαν και άλλα βρήκαμε στον ΟΛΘ

[Ζούγκλα]: Σ. Θεοφάνης: Άλλα μας έλεγαν και άλλα βρήκαμε στον ΟΛΘ

Τη δυσαρέσκεια τους για την κατάσταση στην οποία παρέλαβαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης εξέφρασαν προ ολίγου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι εκπρόσωποι του νέου βασικού μετόχου του ΟΛΘ.
«Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στη λειτουργία του λιμανιού, είμαστε διατεθειμένοι ήδη από τον πρώτο χρόνο να ξοδέψουμε 27 εκατ. ευρώ από τον πρώτο χρόνο γιατί υπάρχει απόλυτη ανάγκη και το λιμάνι δεν μπορεί να έχει βιώσιμη λειτουργία», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΘ, Σωτήρης Θεοφάνης.
«Βρήκαμε παλιό εξοπλισμό, καθυστερήσεις στο ΣΕΜΠΟ, οργανωτικές δυσλειτουργίες και διαφορετική κατάσταση του εξοπλισμού απ’ αυτή που μας είχε παρουσιαστεί στο διαγωνισμό, σε τέτοιο βαθμό που μας κάνει να αισθανόμαστε ότι δεν είχαμε σωστή πληροφόρηση», ανέφερε.
Παράλληλα ο κ. Θεοφάνης άφησε υπονοούμενα και για την οικονομική κατάσταση του οργανισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι περιμένουμε του ορκωτούς λογιστές για να δούμε την εικόνα και εκεί, ενώ τα αποτελέσματα θα μας παραδοθούν μέχρι τέλος Απριλίου.
Αλλά και το μέλος του Δ.Σ. του ΟΛΘ και διευθύνων σύμβουλος της DIEP, Alexander-Wilhelm Von Mellenthin ανέφερε ότι “δεν είχαμε την ευκαιρία να έχουμε μια λεπτομερή εικόνα των παγίων και των οικονομικών στοιχείων του λιμανιού.
Οι επενδύσεις βασίζονται σε υποθέσεις για τα έσοδα και καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι αν τα πάγια που υπολόγιζες δεν υπάρχουν ή είναι σε χειρότερη κατάσταση τότε αλλάζουν και οι υποθέσεις”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!