Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 20 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: «Techou – Το τεφτέρι» του Στέλιου Πετράκη στο θέατρο «Λύχνος τέχνης και πολιτισμού»
[Ζούγκλα]: «Techou – Το τεφτέρι» του Στέλιου Πετράκη στο θέατρο «Λύχνος τέχνης και πολιτισμού»

[Ζούγκλα]: «Techou – Το τεφτέρι» του Στέλιου Πετράκη στο θέατρο «Λύχνος τέχνης και πολιτισμού»

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, η παράσταση «Techou – Το Τεφτέρι» της θεατρικής ομάδας «akatsuki» επαναλαμβάνεται για δεύτερη σεζόν στο θέατρο «Λύχνος τέχνης και πολιτισμού» στο Γκάζι με μια αλλαγή στη διανομή των ρόλων*.
Το έργο:
Εμπνευσμένο από τα Ιαπωνικά manga και anime όπου το υπερφυσικό, το εξωφρενικό και το απίστευτο υπάρχουν ως δεδομένα, το έργο είναι μια ιδιαίτερα διασκεδαστική, μαύρη κωμωδία με δράση, συγκίνηση, φιλοσοφικές και υπαρξιακές προεκτάσεις, απρόσμενες ανατροπές στην πλοκή και άφθονο γέλιο.
Ένας «συλλέκτης ψυχών», ένας δαίμονας αποφασίζει να παραβεί τους κανόνες, να κατέβει στη γη και να παραχωρήσει «τη δύναμη των θεών» σε μια γυναίκα η οποία αναπόφευκτα ξεκινάει την πορεία της προς το σκοτάδι αφού «η εξουσία, όπως και ο έρωτας κάνουν τους ανθρώπους να χάνουν το μυαλό τους».
Οι χαρακτήρες:
Ένας ημίτρελος μα σοφός δαίμονας που μοιάζει να απεχθάνεται τους ανθρώπους αλλά λατρεύει να βρίσκεται κοντά τους.
Μια γυναίκα που αποκτά απόλυτη δύναμη και εξουσία, χάνει το μυαλό της (και την δουλειά της) και μετατρέπεται από άνθρωπος της διπλανής πόρτας σε serialkiller.
Ένας γόης έρμαιο των ερωτικών παθών του που ερωτεύεται πραγματικά και με όλη του την καρδία, αλλά το παθαίνει υπερβολικά συχνά και υπερβολικά εύκολα.
Μια νεαρή που δεν έχει απολέσει την θεϊκή της φύση, διατηρεί ακόμα την παιδικότητά της και λάμπει σαν φάρος καλοσύνης που φωτίζει τα πυκνά σκοτάδια των ανθρώπινων ψυχών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!