Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Στον ανακριτή ο Ανδρέας Μαρτίνης για το φέσι 20 εκατ. ευρώ στο «Ερρίκος Ντυνάν»
[Ζούγκλα]: Στον ανακριτή ο Ανδρέας Μαρτίνης για το φέσι 20 εκατ. ευρώ στο «Ερρίκος Ντυνάν»

[Ζούγκλα]: Στον ανακριτή ο Ανδρέας Μαρτίνης για το φέσι 20 εκατ. ευρώ στο «Ερρίκος Ντυνάν»

Τα δωρεάν νοσήλια στο «Ερρίκος Ντυνάν», τα οποία προσέφερε ο Ανδρέας Μαρτίνης σε πολιτικούς και πρόσωπα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, φέρνουν και πάλι στο γραφείο του ανακριτή τον άλλοτε πρόεδρο του νοσοκομείου, κατηγορούμενο αυτήν τη φορά για απιστία στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος.
Έξι μήνες μετά την προφυλάκισή του ο Ανδρέας Μαρτίνης καλείται να απολογηθεί για το κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και αφορά σε ζημία άνω των 20 εκατ. ευρώ στο «Ερρίκος Ντυνάν» από «χαρισμένα» νοσήλια και εξετάσεις σε πρώην πρωθυπουργούς και στενούς συγγενείς τους, πρώην υπουργούς, βουλευτές, γενικούς γραμματείς υπουργείων, ανθρώπους των τεχνών και δημοσιογράφους. Περισσότερα από 50 πρόσωπα φαίνεται να έκαναν εξετάσεις στο νοσοκομείο ή και να νοσηλεύτηκαν σ’ αυτό χωρίς να βάλουν το… χέρι στην τσέπη χάρη στην προσφορά που τους έκανε ο κ. Μαρτίνης, ζημιώνοντας το «Ερρίκος Ντυνάν».
Οι εκπτώσεις φέρονται να έφταναν ακόμη και το 100%, ενώ είναι χαρακτηριστική η περίπτωση ασθενούς που έπρεπε να καταβάλει 355.000 ευρώ και τελικά χρεώθηκε μόλις 5.000 ευρώ, τα οποία πλήρωσε το ασφαλιστικό του ταμείο.
Μάλιστα, ο ανακριτής κατά της διαφθοράς Νίκος Τσιρώνης, ο οποίος απήγγειλε τη νέα κακουργηματική κατηγορία σε βάρος του κ. Μαρτίνη, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να επικέντρωσε την έρευνά του μόνο στις περιπτώσεις που είχαν κατώτερο πλαφόν τα 3.000 ευρώ, καθώς είναι χιλιάδες εκείνες των ασθενών που προέκυψε ότι εξετάστηκαν ή νοσηλεύτηκαν χωρίς να πληρώσουν το σύνολο του τιμήματος που τους αντιστοιχούσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!