Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Στην Πάτρα σήμερα οι αγρότες της Αιγιάλειας για τους δασικούς χάρτες
[Ζούγκλα]: Στην Πάτρα σήμερα οι αγρότες της Αιγιάλειας για τους δασικούς χάρτες

[Ζούγκλα]: Στην Πάτρα σήμερα οι αγρότες της Αιγιάλειας για τους δασικούς χάρτες

Διαμαρτυρόμενοι για τους νέους δασικούς χάρτες που ισχύουν εδώ και μια εβδομάδα οι αγρότες της Αιγιάλειας οργανώνουν πορεία διαμαρτυρίας μέχρι την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα το μεσημέρι της Παρασκευής.
Διαβάστε αναλυτικά το κάλεσμά τους:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΝΤΡΙΝΙΑΣ καλεί τους συνάδελφους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά και καθημερινά στο μπλόκο της μικρομεσαίας αγροτιάς στη ΝΕΟ Αθηνών Πατρών στα Βενζινάδικα.
Την Παρασκευή 17/2 προχωράμε σε μαζική παράσταση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη Πάτρα με θέμα τους δασικούς χάρτες.
Μετά την παράσταση που κάναμε στο Δασαρχείο Αιγιάλειας επιδίδουμε τα αιτήματα μας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, διεκδικούμε την ικανοποίηση τους.
Καλούμε τους συνάδελφους να ενισχύσουν με την μαζική παρουσία τους την παρέμβαση του ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου στην Περιφέρεια, να συμμετέχουν στο μπλόκο την Παρασκευή 17/2 και ώρα 1:30 το μεσημέρι για να πορευτούμε με τα αυτοκίνητα μας συντεταγμένα ως την Πάτρα.
Διεκδικούμε:
Να δοθεί παράταση ενός χρόνου για την διαδικασία υποβολής ενστάσεων-αντιρρήσεων χωρίς καμιά οικονομική ή άλλη επιβάρυνση στα λαϊκά στρώματα.
Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα διοικητικά μετρά από το κράτος, ώστε να μην επιβαρυνθούν οι αγροτοκτηνοτρόφοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα από ιδιώτες και από διαδικασίες που το ίδιο το κράτος τα ανάγκασε να μπουν και χωρίς δική τους ευθύνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!