Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Στη Βουλή η αποκάλυψη του zougla.gr για υψηλόβαθμο μέλος του ΣτΕ
[Ζούγκλα]: Στη Βουλή η αποκάλυψη του zougla.gr για υψηλόβαθμο μέλος του ΣτΕ

[Ζούγκλα]: Στη Βουλή η αποκάλυψη του zougla.gr για υψηλόβαθμο μέλος του ΣτΕ

Στη Βουλή θα συζητηθεί το θέμα του zougla.gr με πρωταγωνιστή εν ενεργεία μέλος του Συμβουλίου της Επικρατείας που συμμετέχει στη συνεδρίαση για τις τηλεοπτικές άδειες.
Πέραν της παράνομης ερωτικής σχέσης, η αρωγή ενός υψηλόβαθμου μέλους του ΣτΕ στην επαγγελματική ανέλιξη μίας πρώην υποψήφιας δικαστή θέτει αυτομάτως εκτεθειμένο το ανώτατο μέλος του Συμβουλίου, ιδιαίτερα δε αυτήν την περίοδο που ξεκινά η εκκαθάριση του τηλεοπτικού τοπίου και το Ακυρωτικό Δικαστήριο καλείται να αποφανθεί για τη νομιμότητα των αδειών.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, όπως δήλωσε, θα προχωρήσει σε ερώτηση στη Βουλή. «Καταθέτω ερώτηση, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, γιατί όπως φαίνεται από τα e-mails αυτά ο συγκεκριμένος έδωσε τα θέματα των εξετάσεων προκειμένου η ευνοούμενή του να πετύχει στον διαγωνισμό του ΣτΕ. Δηλαδή ο άνθρωπος αυτός έδρασε παραθεσμικά».
Παράλληλα ο βουλευτής ζητεί την τοποθέτηση-απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου.
«Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει ο Άρειος Πάγος από μόνος να ενεργήσει και να καθαρίσει τη θέση του. Θα έλεγα μάλιστα για έναν αντιπρόεδρο, όπως για τον εν λόγω, ότι προκύπτει πολύ μεγάλο ζήτημα, επειδή ακριβώς έχει διανύσει μια λαμπρή δικαστική καριέρα και άρα θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να έχει δώσει εκείνος τη δική του απάντηση, καθώς δεν είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει εκείνον και το στενό του περιβάλλον» αναφέρει στο zougla.gr o κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!