Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Σκουρλέτης: Είναι καλύτερα ο κόσμος να έχει συνείδηση των κινδύνων των ανοικτών ζητημάτων
[Ζούγκλα]: Σκουρλέτης: Είναι καλύτερα ο κόσμος να έχει συνείδηση των κινδύνων των ανοικτών ζητημάτων

[Ζούγκλα]: Σκουρλέτης: Είναι καλύτερα ο κόσμος να έχει συνείδηση των κινδύνων των ανοικτών ζητημάτων

Το συνέδριο κάλυψε τις ανάγκες σχετικά με τον κομματικό οργανισμό, την ανανέωση της ηγεσίας, την ανάγκη για σοβαρή συζήτηση της πρόσφατης εμπειρίας, αλλά και την προσπάθεια να απαντηθούν ερωτήματα που έχουμε από δω και μπρος, δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ερωτηθείς για τη δήλωσή του ότι το πρόγραμμα (σε ό,τι αφορά την οικονομία της χώρας) δεν βγαίνει, τόνισε ότι αυτό που είπε είναι ότι κανείς με βεβαιότητα δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι το πρόγραμμα αυτό βγαίνει. Και θεωρώ, πρόσθεσε, ότι «πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να μην προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάποιες ψεύτικες βεβαιότητες. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει, υπάρχουν και πράγματα όμως τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν σε καταστάσεις άλλες, να μας ξεφύγουν». Συμπλήρωσε πως «δεν μπορείς να δημιουργείς επίπλαστη αισιοδοξία ή να είσαι αφελής. Είναι καλύτερα, ο κόσμος να έχει συνείδηση των κινδύνων των ανοικτών ζητημάτων, παρά να προσπαθείς να του αποκρύψεις αυτά που τίθενται ως μεγάλα ζητήματα και ερωτήματα».
Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι διεφάνη από την ομιλία του πρωθυπουργού, η ανάγκη να αναβαθμιστεί και να υπάρξει ένα ενιαίο πολιτικό κέντρο εντός του κόμματος, που να συζητούνται και τα μεγάλα προβλήματα της κυβερνητικής πολιτικής, ορισμένες μεγάλες βασικές πολιτικές επιλογές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!